Mikrobiolog för konsultuppdrag, Stockholm

Publicerad:
2019-01-08
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201196850
Sista ansökningsdag:
2019-01-31
Kontakt:
Benita Hyllbrant
Vi ser en ökad efterfrågan på kompetens inom mikrobiologi i Stockholmsregionen. Vi söker därför efter fler kompetenta konsulter som vill vara en del av oss på Dfind och få möjligheten att arbeta med intressanta kommande uppdrag!

Dfind Science & Engineering är ett rekryterings- och konsultbolag  som är väletablerat inom Life Science-branschen. Som konsult hos oss får du en trygg anställning med fast lön, kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension och företagshälsovård. Tillsammans med oss får du möjlighet att utvecklas och bredda din kompetens genom att vara ute på spännande uppdrag hos våra kunder!

Din roll
Som mikrobiolog på Dfind Science & Engineering utför du konsultuppdrag hos våra kunder. Majoriteten av våra kunder utgörs av tillverkande läkemedelsbolag där du som mikrobiolog bidrar till företagets kvalitetskontroll. Arbetet inkluderar mikrobiologiskt kvalitetskontroll av läkemedelsprodukter, råvaror, förpackningsmaterial och media.

Vanliga förekommande arbetsuppgifter:

  • Tillredning av beredningar enligt givna metoder
  • Filtrering
  • Endotoxinmätningar
Kravprofil
Vi söker dig som har en naturvetenskaplig utbildning med mikrobiologisk inriktning. Du är antingen nyutexaminerad eller har gedigen erfarenhet av mikrobiologiskt laboratoriearbete. Erfarenhet av läkemedelsindustrin är mycket meriterande. Kunskap av mikrobiologiska miljökontroller i klassade lokaler är önskvärt liksom kunskaper i att identifiera mikroorganismer.

Som person är du noggrann, strukturerad och har mycket god samarbetsförmåga. Vidare krävs att du har datorvana samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Du har även förmåga att kunna arbeta självständigt och på eget initiativ.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

För information: Benita Hyllbrandt, Konsultchef, benita.hyllbrant@dfind.se

Företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Dfind Science & Engineering ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega och följer deras kollektivavtal.

Nyckelord: Life Science, Lediga jobb, mikrobiolog, konsult, läkemedelsindustrin.