Mikrobiologisk laboratorieingenjör i Uppsala

Publicerad:
2018-10-04
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201177228
Sista ansökningsdag:
2018-10-21
Kontakt:
Philip Svanfeldt
Telefonnummer:
0733434531
Är Du van att lära Dig nya analystekniker och ändå lika noggrann vid varje rutinanalys? Ligger det för Dig att självständigt utföra Ditt arbete samtidigt som Du interagerar med kollegorna kring avlastning – kika då närmre på denna konsulttjänst hos en av våra kunder inom läkemedelsindustrin. Uppdraget är planerat att starta i november och pågå i 4 månader, med chans till förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Validera mikrobiologiska analysmetoder och processer.

• Upprätta instruktioner och driva förbättringsarbete.

• Utföra laboratorieanalyser inklusive miljökontroller vid behov.

• Bistå i det dagliga arbetet t.ex. resultatrapportering, beställning av förbrukningsmaterial m.m.

• Driva avvikelseutredningar

Vem är du
Vi utgår från att Du har akademisk utbildning inom bioteknik, biologi, mikrobiologi eller motsvarande. Du har troligen praktisk erfarenhet från kvalitetskontroll eller liknande reglerad verksamhet. Du är trygg i det mikrobiologiska analysförfarandet och det är en fördel om du t.e.x. arbetat med endotoxin- och råvaruanalyser. Du har förståelse inom, men är inte expert på, GMP och har kännedom kring hur QC funktionen samverkar med t.ex. QA och produktion. Om Du inte arbetat direkt med QC har Du troligen erfarenhet av arbete vid en QC-stödfunktion eller liknande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Personlighet
Som person har Du god förmåga att analysera problem och generera kreativa lösningar. Ur produktion tas stickprov på olika produkter varför analyserna varierar, därför är Du flexibel. Du har hög social kompetens och lätt för att samarbeta samtidigt som Du är van att arbeta självständigt. Likaså skall Du vara ordningsam, bra på att planera och dokumentera. Det är viktigt att Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska då bolagets dokumentation förs på båda språk. God kunskap i Office kommer underlätta Ditt arbete. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och har Du rätt profil uppmuntrar vi Dig att inte vänta med Din ansökan utan skicka in den omgående då urval kommer att ske löpande.Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid med fast månadslön

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande

För information:
Philip Svanfeldt, 073 343 4531, philip.svanfeldt@dfind.se alt.
Patricia Torregrosa, 0725-869242, patricia.torregrosa@dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.