Molekylärbiolog i Köping

Publicerad:
2018-09-20
Ort:
Köping, Västmanlands län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201171986
Sista ansökningsdag:
2018-09-28
Kontakt:
Heidi Pettersson
Är du nyutexad inom molekylärbiologi och intresserad av att arbeta som laboratorietekniker inom Life Science industrin i Köping, Västmanland, kanske det här är intressant för dig!

Vi på Dfind letar ständigt efter engagerade och motiverade konsulter som vill ansluta sig till vårt Life Science team. Just nu söker vi dig som vill få möjligheten att ta klivet ut i arbetslivet i en roll som laboratorietekniker på ett spännande företag! Företaget är placerat i Köping och fokuserar på utveckling och produktion molekylärdiagnostiska produkter. Uppdraget är ett 6 månaders konsultuppdrag med stor möjlighet till förlängning eller övertag av kund efter denna tid.

Om rollen:
Arbetet kommer att utföras i produktionsavdelning och arbetsuppgifterna innefattar allt från materialberedning till syntes, rening och analys av oligonukleotider. Allt arbete, både laboratoriearbetet och tillhörande dokumentationsarbete sker i enlighet med GMP.

Din profil:

  • Du har en akademisk bakgrund inom biologi eller kemi.
  • Du är van att arbeta laborativt.
  • Det är meriterande med laborativ erfarenhet enligt GMP eller ISO.
  • Du bör även kunna kommunicera flytande på både svenska och engelska.
För att trivas här ser vi att du gillar att vara med där det händer saker då det ibland kan vara högt tempo. Du bör samtidigt vara kvalitetsmedveten och noggrann och strukturerad. För att få arbetet att flyta på gäller det att vara kommunikativ, hjälpsam och samarbetsvillig.

Tveka inte att ansöka om du tycker detta låter som en spännande uppdrag för dig. Kandidaturval sker kontinuerligt och vi fäster stor vikt på personlig lämplighet för detta uppdrag. Uppdragsstart är tänkt så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid eller flytt.

Arbetsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Köping

Omfattning: Heltid, tillträde så snart som möjligt. Uppdragslängd 6 månader med goda chanser till förlängning eller direkt övertag av företaget.

Sista ansökningsdag: 2018-09-28

För information: Heidi Pettersson, heidi.pettersson@dfind.se, 076-85 601 04

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Nyckelord: Life Science, Molekylärbiolog, Laboratorietekniker, Laboratorieassistent, Medicinteknik, Läkemedelstillverkning, Köping.