Nyexad Produktionsingenjör i Göteborg

Publicerad:
2018-10-10
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Produktion & processteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201178100
Sista ansökningsdag:
2018-10-22
Kontakt:
Rebecka Simonsson
Nyexad Produktionsingenjör till spännande kund

Vill du vara en del av ett företag i teknologins framkant? Vill du arbeta med högkvalitativa material och avancerad produktionsteknik? Då kan du vara vår nya produktionsingenjör!

Vår kund arbetar med världsledande produkter inom additiv tillverkning. Genom sina helhetslösningar är de ett innovativt företag som förändrar hur industrin utvecklar och tillverkar metallkomponenter. Som produktionsingenjör kommer du att sitta på plats ute hos kund, men vara anställd av Dfind Science & Engineering. Vid uppdragets slut kommer du med största sannolikhet att anställas av vår kund. I denna roll kommer du få dra nytta av din kreativa sida, då du har möjlighet att påverka och influera hur slutprodukten kommer att se ut. Vi tror att du är ambitiös, målinriktad och en person som förstår vad som krävs för att leverera i ett projekt. Du är stolt över ditt arbete och är fast besluten att leverera kvalitetsresultat i tid.

Som vår nya produktionsingenjör kommer du vara en del av en växande avdelning som har många spännande och utmanade projekt framför sig. Företaget står inför en ökande produktionsvolym, parallellt med utbyggnadsplaner för att kunna implementera nya produkter och tekniker.

I din roll kommer du att utveckla och implementera kostnadseffektiva tillverkningsprocesser- och metoder i enlighet med produktspecifikationer och kvalitetsstandarder. Du kommer även att ansvara för att rekommendera och genomföra förbättringar av produktionsprocesser, metoder och inspektioner. Du får även möjligheten att koordinera lanseringar för nya eller reviderade produkter.

Kvalifikationer
• Civilingenjör inom produktionsteknik, maskiningenjör eller motsvarande
• Svenska & Engelska, flytande i tal och skrift
• Kunskap inom Six Sigma och LEAN
• Tidigare erfarenhet av att navigera i Windchill och Jeeves
• Om du har några års erfarenhet av produktion och/eller monteringserfarenhet av elektroniska och mekaniskt avancerade produkter och erfarenhet inom kvalitet så är det starkt meriterande

Dina ansvarsområden
• Ansvara för förbättringar tillsammans med produktion och produktionsutveckling
• Delta i nya produktutvecklingsprojekt för att säkerställa tillverkningsförmåga
• Etablera och underhålla nya produktionsstrukturer i PDM & ERP-system
• Specificera, ta fram och kvalificera diverse verktyg, maskiner och utrustning för valda tillverkningsmetoder
• Vara delansvarig för produktionsanläggningen och dess system
• Utföra feleffektsanalyser (FMEA) av produktionsrelaterade problem
• Beredning, utföra uppgraderingar, se över och skapa instruktioner
• Diskussioner med SQE och kvalitetsingenjörer i deloperationer för att säkra kvalitet
• Produktkonfiguration, uppföra en MBOM, ansvara för cykeltider och operationsinstruktioner samt granska ritningar

Vad erbjuder vi dig som konsult?
En rolig, flexibel och tekniskt avancerad arbetsplats fylld av kompetenta kollegor och intressanta kunder. Vi erbjuder en trygg anställning för dig som konsult, där vi sätter ditt välmående såväl som din ekonomiska trygghet först. Vi strävar alltid efter bra balans mellan arbete och fritid. Givetvis har vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och försäkringar.

Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid som konsult via Dfind Science and Engineering
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2018-10-22, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Kontakta Rebecka Simonsson för mer information rebecka.simonsson@dfind.se, +46729889439

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Vi använder oss av tjänstemannavtalet och har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.