Offertsamordnare inom Technical Sales

Publicerad:
2018-12-16
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Teknisk försäljning & marknadsföring
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201187880
Sista ansökningsdag:
2019-01-06
Kontakt:
Johanna Engblom
Vill du utmanas med att ingen dag är den andra lik? Vill du använda din expertis för att på bästa sätt hjälpa dina kunder inom fordonsindustrin?

I så fall kan vi erbjuda dig en tjänst som Offertsamordnare inom Technical Sales i ett drivet, internationellt team där innovation står i centrum. Tillsammans har vi skapat en unik, framgångsrik mix av japansk ”Monozukuri” (konsten att tillverka) och minutiös kvalitetskultur, samt svensk kreativitet och framåtanda.

Vill du utvecklas tillsammans med oss?

Vad erbjuder vi?
Du kommer vara en del i vårt försäljningsteam, där ditt ansvarsområde kommer att ligga inom Change Managment. Detta innebär att du kommer vara en viktig del i att se till att alla ändringar offereras, förhandlas och implementeras på ett korrekt sätt. I rollen får du möjligheten att jobba nära den senaste tekniken och vara en del av en expanderande fordonsmarknad. Det är en spännande roll där du får använda din förmåga att tänka strategiskt och skapa långsiktiga relationer i nära dialog med våra kunder och den interna organisationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Leda arbetet med att ta fram och färdigställa offerter i nära samarbete med den interna organisationen
 • Vara en viktig del i förhandlingsprocessen mot kund
 • Säkerställa så att projekten fortskrider och avrapporteras enligt plan
 • Vara delaktig i att utveckla och utföra säljstrategier tillsammans med lokala och globala kollegor
Vem är du?
Denna tjänst passar dig som är tekniskt intresserad, social, kund- och teamorienterad. Att var kreativ, strukturerad och lösningsorienterad är ytterligare viktiga egenskaper att besitta för att trivas hos oss.

Kvalifikationer:

 • Relevant universitets/högskoleutbildning
 • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
 • B-körkort
 • Att ha ett stort intresse att vilja jobba med kommersiella frågor i ett tekniskt företag ser vi som en självklarhet!
Meriterande:

 • Erfarenhet inom den internationella fordonsindustrin
 • Erfarenhet av offertarbeten och förhandling
 • Erfarenhet av projektledning och projektledningsverktyg såsom JIRA
 • Bakgrund inom Electronics SW eller HW
Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:
Intervjuer och urval görs löpande av DENSO SWEDEN, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt, senast 6 januari 2019. Observera att vi i denna rekrytering vill ha in CV och personligt brev på engelska. Vid frågor, kontakta Anna Wettler på DENSO SWEDEN HR 0721-41 28 43.

Om Denso:
DENSO Corporation är en av världens största fordonskomponentleverantörer med högkvarter utanför Nagoya i Japan. Det är ett globalt bolag med verksamhet i 38 länder runtom i världen. Företaget har funnits i Europa sedan 1973 med huvudkontor i Amsterdam. Det svenska bolaget DENSO Sweden AB bildades 1998 och har idag sitt kontor på Lindholmen i Göteborg. DENSO Sweden fokuserar på försäljning och teknisk utveckling som omfattar Automotive Systems och mer specifikt Engine Management Systems, Infotainment Systems, Active Safety Systems och Electrical & Electronics components. De tekniskt avancerade produkterna har gjort DENSO Sweden till en betydande leverantör till fordonsindustrin. Totalt har DENSO 170 000 medarbetare i världen, ca 90 av dem finns i Göteborg.