PLC Ingenjör

Publicerad:
2019-01-10
Ort:
Vårgårda, Västra Götalands län
Kategori:
Produktion & processteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201194317
Sista ansökningsdag:
2019-01-27
Kontakt:
Per Lind
Telefonnummer:
+46703772588
Vill du arbeta i en internationell organisation som ligger i framkant med teknikutveckling och produktion av Active Safety produkter för personbilar? Gillar du att vara i centrum där det händer?

Som PLC ingenjör kommer du att få arbeta med att utveckla lösningar inom industriautomation för både i utvecklingsfasen och i befintlig serieproduktion. Du kommer främst jobba med second line support och vara med vid drifttagningen av ny produktionsutrustning och processer, för att sedan ta ansvaret även i produktion och där koordinera förbättringsarbetet, felsökningar, och utveckling.

Du kommer vara länken mellan processingenjörerna, processägarna och leda både stora och små förändringsprojekt.

Tillsammans med en grupp på cirka 5-7 personer och du kommer jobba både självständigt och i team, samt vid behov kunna vara mer ”hands on”.

Du kommer bland annat jobba med:
• PLC-programmering
• Projektledning/koordinering
• Industrialisering
• Processutveckling
• Felsökning

Kvalifikationer:
• Högskoleutbildning inom maskin/elektronik/automation eller motsvaranden yrkeserfarenhet
• God allmän teknik/maskinkunskap
• Erfarenhet av PLC och/eller PC vana
• Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du positiv attityd och god initiativförmåga, ett personligt engagemang och en god förmåga att vara flexibel och snabbt kunna växla mellan att se helhetsperspektiv och gå ner på detaljnivå. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är analytisk, noggrann och tycker om att nå resultat samt att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet från:
• Automotive
• Projektledning/koordinering
Jag ser gärna att du en kombination av PLC och PC erfarenhet, men det är inget krav.

Kund: Veoneer
Omfattning: Heltid som konsult via Dfind Science and Engineering med stor chans till fastanställning hos kund efter 6 månader
Start: februari 2019 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2019-01-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Kontakta Per Lind för mer information
per.lind@dfind.se, +46 703 772588

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.