PLC-utvecklare, Starsprings AB i Herrljunga

Publicerad:
2018-06-21
Ort:
Herrljunga, Västra Götalands län
Kategori:
Maskin, mekanik & konstruktion
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201147344
Sista ansökningsdag:
2018-08-26
Kontakt:
Patrik Artman
Telefonnummer:
0733-434589
Är du kunnig inom PLC-programmering och vill ha en rolig utmaning? Stimuleras du av utmaningar och varierande uppgifter? Vill du arbeta både med Automation, konstruktion och projektledning? Ja, då skall du absolut söka den här tjänsten.

Som delaktig i Automationsteamet på Starsprings kommer du att få möjlighet att arbeta och utvecklas i en utmanande roll med varierande projekt. Projekten sträcker sig inom allt ifrån nya specialmaskinprojekt för att producera möbler och sängar, både för hem- och för fordonskomfort, till El och mekanikkonstruktion.
I denna breda roll med inriktning på PLC är vi flexibla inför den kompetens som du besitter utanför PLC-programmering och kan forma rollen lite efter individen, inom både automation, konstruktion, projektledning och produktionsrelaterad IT-utveckling.

Denna roll passar dig som är intresserad av mycket och brinner för utveckling i alla dess former.

Uppdragsgivare: Starsprings AB

Ort: Herrljunga

Sista ansökningsdag: 26 augusti, 2018

Urval och intervjuer kommer att ske löpande med paus i rekryteringen under juli. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Omfattning: Heltid

För information: I rekryteringen samarbetar Starsprings med Dfind Science& Engineering. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Patrik Artman på tel.0733-434589. Sök tjänsten på /www.dfind.se/science-engineering/

Kvalifikationer:
Vi söker framförallt dig med kunskaper i PLC-programmering

Vi tror att du som söker har en ingenjörsexamen eller teknisk eftergymnasial utbildning inom elektronik, mekanik, automation eller mekatronik, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom erfarenhet. Gärna även med ett intresse för allmän IT-kunskap.

Meriterande är även kunskaper inom:

  • El-konstruktion i Elprocad eller liknade
  • Sensorer, visionsystem och pneumatik
  • Produktutveckling av rörlig mekanik, maskinkonstruktion eller automation.
  • 3D-CAD
  • Teknisk projektledning av maskinprojekt
  • Support och utveckling inom IT-system
Du har förmåga att utrycka dig väl på engelska i tal och skrift, samt har goda svenska språkkunskaper.

Som person är du med fördel samarbetsvillig, flexibel och självgående samt tycker om att vara ”hands-on” i projekten.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Starsprings AB är ett innovativt familjeägt företag med anor från 1918 med affärsidén att utveckla och producera produkter för ligg- och sittkomfort, till rätt pris och kvalitet. Produkterna skall tillgodose kundernas behov nu och i framtiden. Du hittar våra resårsystem i sängar från ledande sängtillverkare, i stolar och soffor samt i lastbilar från Volvo och Scania. Tillverkningen sker globalt i fyra länder. Dels vid huvudkontoret i Herrljunga där även vår forsknings- och utvecklingsavdelning ligger, dels vid våra dotterbolag i Curitiba i Brasilien, Poznan i Polen samt Martinsville i Virginia, USA. Koncernen omsätter totalt ca 500 miljoner och har drygt 400 medarbetare. Vår vision är att Starsprings skall vara marknads- och teknikledande inom liggkomfort.