Processingenjör inom Cleaning Validation till Pfizer i Strän

Publicerad:
2018-11-16
Ort:
Strängnäs, Södermanlands län
Kategori:
Produktion & processteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201177107
Sista ansökningsdag:
2018-11-30
Kontakt:
Sofie Önnestam
Nu söker vi dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande konsultuppdrag som processingenjör i Cleaninggruppen på Pfizer i Strängnäs. Uppdraget planeras startas under hösten och planeras pågå till juni 2019 med chans till förlängning.

Arbetsgivare: Du blir anställd på Dfind Science & Engineering och det här blir ditt första uppdrag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ort: Strängnäs

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-11-15 OBS! Löpande urval

Kontaktpersoner: Sofie Önnestam, sofie.onnestam@dfind.se

Rollen:
Cleaninggruppen arbetar för att säkerställa att rengöring av utrustning utförs korrekt mellan och under produktion av bioteknologiska läkemedel och vaccin. Du kommer att utföra rengöringsvalideringar och ge stöd till utredningar som berör rengöring av utrustning. Du är också ansvarig för att all dokumentation kring cleaning är uppdaterad och korrekt. Du kommer självständigt driva och avsluta avvikelseutredningar samt skriva sammanfattande rapporter. Du utreder och godkänner kvalitetsstyrande dokument som ändringsärenden, instruktioner och valideringar. Processingenjörsrollen är en tvärfunktionell roll som innebär att du kommer ha mycket kontakt och samarbeten med andra funktioner inom företaget, t.ex. kvalitetssingenjörer, laboratorieingenjörer, produktionspersonal, teknikavdelningen m.fl.

Kvalifikationer:
Du har en naturvetenskaplig universitetsutbildning gärna med inriktning mot bioteknik. Du bör vara initiativtagande och ha en stark vilja att lära dig nya saker då upplärningen tar lång tid. Att kunna driva på och komma till avslut är viktiga egenskaper för den här tjänsten. Du bör även vara stresstålig då det ofta är ett högt arbetstempo. Eftersom du kommer samarbeta med många olika delar av organisationen är du en person som har lätt för att komma överens med olika typer av människor.

Som person är du noggrann, ödmjuk och har ett prestigelöst förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Att fungera som support till andra och hjälpa dem lyckas är något du trivs med. Vidare krävs att du har datorvana, samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Därutöver arbetar du självständigt och på eget initiativ. Erfarenhet från arbete inom läkemedelsindustrin, GMP och rengöringsvalidering är starkt meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du har rätt profil så uppmuntrar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då urval och intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och försäkringar.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.