Processingenjör till AstraZeneca i Södertälje

Publicerad:
2018-07-04
Ort:
Södertälje, Stockholms län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201160340
Sista ansökningsdag:
2018-08-20
Kontakt:
Sofie Önnestam
Dfind Science & Engineering söker kandidater till ett konsultuppdrag som processingenjör till packningen på AstraZeneca i Södertälje. Uppdraget kommer starta omgående med hänsyn till uppsägningstid. Du blir anställd av Dfind och detta blir ditt första uppdrag.

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Som konsult hos oss får du en trygg anställning med kollektivavtal, fast månadslön och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och ITP-pension. Vi arrangerar olika evenemang och kurser för våra konsulter som möjliggör utbyte av erfarenheter, nätverk och insikt i att arbeta i olika roller och företag. Med oss får du en konsultchef som är engagerad i ditt uppdrag och karriärutveckling.

Om AstraZeneca
Sweden Operations, AstraZeneca är en av världens största tillverkningsenheter för läkemedel med runt 3500 medarbetare.

Till produktionsanläggning i Södertälje söker AstraZeneca nu en processingenjör för konsultuppdrag. Du kommer att ingå i en grupp om ca 18 medarbetare som tillhandahåller processteknisk expertis inom produktionsområdet Packningen.

Din roll:
Du kommer att stödja tillverkningen och vara processteknisk expert för ett flertal produkter. I din roll kommer du att delta i verksamhets- och investeringsprojekt och medverka vid myndighetsinspektioner. Du kommer även att jobba med förbättringsarbete, utvärdera förändringars påverkan på processerna samt delta i valideringsarbete.

Rollen rapporterar till chef Processteknik Packning.

Vi förutsätter att:
· Du har en teknisk/naturvetenskaplig utbildning på högskolenivå med inriktning mot kemi, process- eller maskinteknik eller erhållit motsvarande erfarenhet i ditt arbetsliv.

· Du vet hur man driver processarbete i läkemedelsindustri eller livsmedelsindustri och förstår samverkan mellan produktkrav, material, process och maskin.

· Du har goda kunskaper om Good Manufacturing Practice (GMP)

· Du är förtrogen med Lean Manufacturing

· Du kan uttrycka dig väl i tal och i skrift både på svenska och engelska

Det är meriterande att ha erfarenhet av att leda tvärfunktionella team och projekt.

Framgångsfaktorer:
Som person är du strukturerad samt har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är flexibel och tycker att den höga pulsen i en produktionsanläggning är stimulerande.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Södertälje

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-08-20, Löpande urval

För information: Sofie Önnestam, Sofie.onnestam@dfind.se, 073-343 99 61