Produktionschef Helsingborg

Publicerad:
2019-01-11
Ort:
Helsingborg, Skåne län
Kategori:
Produktion & processteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201197350
Sista ansökningsdag:
2019-01-22
Kontakt:
Tim Nilsson
För kunds räkning söker jag en engagerad produktionschef som i nya fräscha lokaler ska ta företagets produktion till nästa steg. Företaget befinner sig i tillväxtfas och förväntas fördubbla sin produktion bara i år. Det ger dig med produktionsteknik som röd tråd genom ditt arbetsliv chansen att sadla din nästa utmaning som produktionschef i Helsingborg. Fokus kommer vara att förbättra, utveckla och optimera produktionen. Det inkluderar anskaffning av produktionslinor, utbildning av personal och att utifrån din erfarenhet kontinuerligt förbättra produktionskedjan. Från råvara till färdig paketerad produkt.

Tjänsten som produktionschef i Helsingborg är ett konsultuppdrag på ca 18 månader där uppdraget är den kontinuerliga förbättringen och lägga grunden tillsammans med fabrikschefen för företagets nästa produktionssteg.

Kvalifikationer:
• Dokumenterad erfarenhet av produktionsledning
• Erfarenhet av hygienproduktion
• Teknisk profil som ser produktionen som hemmaplan
• Entreprenörstänk
• Driven och van vid att implementera förbättringar i Produktionen

Din personliga kompetens är av största vikt och jag letar efter en driven kandidat med god kommunikationsförmåga och som drivs av att se resultat av arbetet. Du ser möjligheter och kan med din erfarenhet och slutledningsförmåga föreslå och genomföra förbättringar på ett engagerat sätt.

Erfarenhet av förbättringsarbete enligt Lean/6-Sigma är meriterande och jag förväntar mig fullgod teknisk engelska. I tal och skrift.

Är du en driven och tekniskt kunnig kandidat som gillar utvecklingsarbete så är det här en riktigt rolig möjlighet där du får styra och ställa utifrån det du verkligen kan!

Sista ansökningsdatum: 2019-01-22, Jag ber dig att söka tjänsten så fort som möjligt. För rätt kandidat kan tjänsten komma att tillsättas snabbt. Ansök genom att lägga upp CV och potentiellt personligt brev på www.dfind.se/Science-engineering

Omfattning: Heltidsuppdrag som produktionschef på 18 månader

Ort: Helsingborg

För mer information: Kontakta Tim Nilsson, Dfind Science & Engineering, tim.nilsson@dfind.se eller 0724-503234.
Jag välkomnar underkonsulter i denna process!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.
Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.
Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.
Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.