Produktionschef till Xzero i Stockholm

Publicerad:
2018-09-06
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Produktion & processteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201168428
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontakt:
Åsa Vallin
Tycker du om utmaningar? Vill du vara med att bygga upp och utveckla en verksamhet med enorm potential inom nanoelektronikindustrin? Xzero befinner sig i ett spännande skede där man är i färd med att kommersialisera sin första produkt och behöver en Produktionschef för att ro detta i hamn. Är du den vi letar efter?

Som Produktionschef på Xzero kommer du i huvudsak att arbeta med att leda och koordinera tillverknings- och monteringsprocessen av en helt ny produkt. Produkten, som används för framställning av ultrarent vatten till nanoelektronikindustrin, tillverkas huvudsakligen genom formsprutning och svetsning av polymera material. Du kommer att vara en av nyckelspelarna i att effektivisera befintliga arbetsmetoder och utveckla nya för att öka effektiviteten i tillverkningsprocessen. Ditt första uppdrag blir att driva utvecklingen av dessa processer och hitta underleverantörer för serietillverkning av bolagets första kommersiella produkt.

Din profil:
Vi söker dig som har:

  • En ingenjörsexamen med inriktning mot tillverkning/produktion eller motsvarande.
  • 3-5 års praktisk erfarenhet inom tillverkningsindustrin och av produktionsprocesser.
  • Flytande engelska i tal och skrift.
Har du gjort något liknande tidigare, tagit en produkt från prototyp till serieproduktion, är det starkt meriterande. Likaså är erfarenhet av inköp och kvalitetsarbete.

För att lyckas i rollen behöver du gilla utmaningar och vara beredd att kavla upp ärmarna och få saker gjorda. Du har ett stort personligt engagemang och en god förmåga att effektivt planera och driva ditt arbete framåt. Att nå resultat är viktigt för dig och du håller deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du är social, kommunikativ och tycker om att samarbeta med andra, både internt och externt.

För rätt person finns goda möjligheter att växa inom företaget.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 30 september

För information: I den här rekryteringen samarbetar Xzero med Dfind Science & Engineering. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Vallin, 0733 43 40 45.

Företagsbeskrivning:
Xzero arbetar med innovativa lösningar för framställning av ultrarent processvatten för nanoelektronikindustrin. Tekniken och produkterna är erkänt världsledande och efter en lång period av forskning och prototyptester är bolaget är nu moget för att ta produkterna ut på marknaden. Läs mer på www.xzero.se och www.type1water.com.