Produktionsingenjör till Inmotion Technologies i Stockholm

Publicerad:
2018-08-09
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Produktion & processteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201159091
Sista ansökningsdag:
2018-08-26
Kontakt:
Jan Smith
Vill du arbeta i ett världsledande företag och bidra till att skapa framtidens miljövänliga lösningar inom fordonsbranschen? Inmotion hjälper kunder inom industri- och fordonssektorn att elektrifiera sina mobila produkter som t.ex. bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner, truckar och liknande. Vi är en världsledande leverantör av de elektriska motorer och den kraftelektronik som ingår i drivlinan för elektriska och hybrida fordon. Vi utvecklar våra produkter själva och tillverkar i egna fabriker i Stockholm, USA och Kina.

Vi söker nu en Processingenjör för en varierande och spännande tjänst till vårt produktionstekniska team.

Som processingenjör hos Inmotion Technologies kommer du ingå i ett dynamisk team och vara ansvarig för utveckling, implementering och förvaltning för hela produktionsprocesser med avseende på kvalitet, kapacitet och produktivitet.

Arbetsuppgifter:

  • Praktisk problemlösning kring produktions- och produktrelaterade problem.
  • Konstruktion av produktionsprocesser och produktionsutrustningar. Viss egen tillverkning av både elektronik och mekanik kan ingå där så är lämpligt.
  • Ansvar för förbättringsarbete, processbevakning och underhåll knutet till befintliga produktionsprocesser.
  • Upprätta och underhålla processdokumentation i form av styrplaner.
  • Process FMEA, arbetsinstruktioner och utrustningsdokumentation. Beräkning av takttider och balansering av processer.
  • Se över och lyfta produktionsceller för att öka tillverkningskapaciteten.
  • Delta i företagets utvecklingsprojekt för att industrialisera nya produkter.
Din bakgrund:
Vi vill att du som söker tjänsten har en teknisk utbildning med inriktning mot produktionsteknik. Du är praktiskt lagd och gillar hands on arbete och problemlösning. Erfarenhet från automotive industri eller underleverantör till automotive industri samt av någon förbättringsprocess och/eller LEAN manufacturing är meriterande. Du är med fördel en person som trivs med en bra mix av praktisk och teoretisk tillämpning i produktionsmiljö samt har ett intresse för teknik och viljan att utvecklas och lära dig mer. Du har en bred förståelse för teknik, produktion och produktionsprocesser och kan komma till kärnan av ett problem genom ett metodiskt tillvägagångsätt.

Vi söker dig som är en nyfiken och intresserad person som kan arbeta både självständigt och i team. Du har förmågan att med lyhördhet kommunicera och bygga goda relationer både med externa och interna parter. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt, liksom en stark analytisk förmåga. God skriven engelska och mycket god svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och ber dig beskriva dig själv och ditt intresse för denna tjänst i ett personligt brev.

Inmotion Technologies erbjuder en omväxlande roll i en global koncern som ger stora möjligheter till professionell utveckling för rätt person. Vi är stolta över att våra produkter bidrar till miljövänliga lösningar i teknikens framkant för dagens och framtidens fordonsmarknad. För att trivas hos oss bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Inmotion Technologies AB.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar Inmotion Technologies med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Smith , på 072-515 55 15 eller jan.smith@dfind.se. Välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare: Inmotion Technologies AB

Ort: Stockholm

Sista ansökningsdag: 26 augusti 2018.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Inmotion är en ledande global OEM-leverantör av elektriska drivsystem och komponenter. Kunderna finns över hela världen bland tillverkare av truckar, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och bussar. Under 2014 uppgick omsättningen till 100 miljoner dollar. Inmotion har kontor och tillverkning fördelat över tre enheter i Sverige, Kina och USA med drygt 300 anställda. På huvudkontoret i Stockholm arbetar cirka 110 anställda och här finns bland annat försäljning, utveckling och tillverkning. Inmotion ägs av Zapi Group, Italien, sedan hösten 2014. Hemsidan; www.evs-inmotion.com

Sökord: Processtekniker, Produktionsingenjör, process, produktionsprocess, manufacturing engineer