Produktionsledare till Akwel (tidigare Autotube) i Ulricehamn

Publicerad:
2018-07-05
Ort:
Ulricehamn, Västra Götalands län
Kategori:
Produktion & processteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201159604
Sista ansökningsdag:
2018-08-19
Kontakt:
Patrik Artman
Telefonnummer:
0733-434589
Har du erfarenhet att leda andra och ett personligt driv? Har du en hög integritet och en personlig energi som kan bygga upp dina medarbetares engagemang? Förstår olika sorters ledarskap och värdesätter du samarbete? Drivs du av att arbeta strukturerat och långsiktigt mot uppsatta mål? Då är vi nyfikna på dig!

Akwel (tidigare Autotube) söker nu en Produktionsledare till fabriken i Ulricehamn. Som produktionsledare optimerar och säkerställer du produktionslinjens funktion i fråga om kvalitet och kvantitet. Du ansvarar för att bryta ner de övergripande produktionsmålen så att dina medarbetare har ett bra underlag för det dagliga arbetet. Du deltar aktivt i förbättringsarbetet för ökad produktivitet i produktionen. Långsiktighet är viktigt för dig och du arbetar kontinuerligt med effektivitet, uppföljning och kompetensutveckling av personalen. Du är väl insatt i verktyg som 5S och lean production. Som produktionsledare rapporterar du till produktionschef.

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Ulricehamn

Sista ansökningsdag: 2018-08-19, urval och intervjuer kommer att ske löpande med uppehåll för semester vecka 29-31. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind Science & engineering. Vid frågor om tjänsten eller företaget är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Patrik Artman patrik.artman@dfind.se. Ansök via https://www.dfind.se/science-engineering/

Kvalifikationer:
Lämplig bakgrund är lägst teknisk gymnasienivå, gärna högskoleexamen inom teknik med fördel maskininriktning samt arbetslivserfarenhet inom tillverkande industri.

Ledarerfarenhet från produktionsmiljö är ett krav och det är meriterande om det är inom fordonsindustri. Vi lägger stor vikt vid personlighet och som person är du resultatorienterad, lyhörd och har lätt för att skapa förtroende och kan på ett naturligt sätt kommunicera med dina medarbetare. Du har ett intresse av människor och hur du bör anpassa ditt ledarskap beroende på situation och individ. Det är viktigt att du är målinriktad och intresserad av att engagera och arbeta med människor samt har en vilja att utveckla både individ, organisation och teknik. Du är en ledare som får saker ur händerna, själv eller via andra. Att ta beslut, driva förändringar samt utveckla din avdelning är en del av din vardag.

Du har erfarenhet av att arbeta med lean production samt har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
AKWEL Ulricehamn, tidigare Autotube, är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. Fabriken i Ulricehamn omsätter 250 MSEK och sysselsätter ca 150 personer.