Produktionsplanerare i Malmö

Publicerad:
2018-04-05
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Teknisk inköp & supply chain
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201137814
Sista ansökningsdag:
2018-04-23
Kontakt:
Tim Nilsson
Telefonnummer:
0724-503234
Är du en analytisk och strukturerad person med genuint intresse av produktionsplanering? Önskar du arbeta i ett internationellt och expansivt företag med möjlighet att få driva, påverka och utveckla såväl organisationen som ditt eget arbete? Ta chansen och bli vår nästa kollega på Dfind Science & Engineering med ditt första uppdrag som produktionsplanerare!
Dfind Science & Engineering söker för en av våra samarbetspartners räkning dig med ett öga för produktionsplanering inom processindustrin. Företaget som är i behov av din kompetens är under omstrukturering och i en expansionsfas. Ditt ansvarsområde innefattar produktionsplanering och är ett av företagets viktigaste roller för den dagliga driften. Som Produktionsplanerare kommer du få möjlighet att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och växa inom din professionella roll. Du ingår i en planeringsgrupp om sju personer. I rollen ansvarar du för att planera produktion av tilldelad fabrik så att kundens beställning säkerställs inom överenskommen tidsplan. Din huvuduppgift innebär att koordinera planering, avrop och ordermottagning inom fyra veckors horisont. Du kommer att rapportera till Planeringschefen.

Det här uppdraget är en konsultanställning via Dfind Science & Engineering på 6 månader till att börja med. För rätt person finns det goda möjligheter att växa i rollen som Produktionsplanerare.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Ansvara för produktionsplanering
  • Ansvara för ordermottagning
  • Agera länk mellan interna och externa funktioner
  • Kommunicera med kunder och säkerställa deras leveransbehov
  • Ansvara för att säkerställa tillgänglighet av råmaterial till produktionen
Kvalifikationer:
Vi söker Dig som har en akademisk utbildning inom logistik/supply chain eller likvärdig arbetslivserfarenhet. För att lyckas i rollen är det avgörande att du har god kunskap om produktionsplanering. Detta innebär att du såväl kan vara nyexaminerad eller ha några års erfarenhet. Har du tidigare arbetat inom producerande industri är detta meriterande. Tjänsten innebär såväl svenska som internationella kontaktytor och kräver således mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Personliga egenskaper:
Du är driven, systematisk och trivs i en relationsskapande roll. Då tjänsten innefattar många olika kontaktytor bör du ha god kommunikationsförmåga, kunna arbeta systematiskt och organiserat. Du hanterar frågor och problem direkt och har god samarbetsförmåga. Vi tror också att du effektivt inhämtar ny kunskap och använder din erfarenhet på ett flexibelt sätt. Utöver detta är du strukturerad och har god förmåga att förutse problem och utveckla alternativa planer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult!

Sista ansökningsdag: 2018-04-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Manager Tim Nilsson 0724-50 32 34, tim.nilsson@dfind.se eller rekryteringskonsult Sofie Backer 0729-73 33 82, sofie.backer@dfind.se.
För att ansöka, vänligen ladda upp din CV och personliga brev på www.dfind.se.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Keywords: Produktionsplanerare, supply chain engineer, lean, produktion, logistik, avrop, ordermottagning, process