Produktspecialist med utvecklarkompetens till Inmotion AB

Publicerad:
2019-03-08
Ort:
Tyresö, Stockholms län
Kategori:
El & elektronik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201207756
Sista ansökningsdag:
2019-05-31
Kontakt:
Jan Smith
Vill du bidra till att skapa el- och hybridfordonsbranschens nöjdaste kunder? Vill du utveckla ett användarvänligt serviceverktyg i nära samarbete med kollegor och kunder? Inmotion AB söker en medarbetare med kunskap inom mjukvaruutveckling, som nu vill ta ett större ansvar som produktägare!

Arbetsuppgifter
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att vidareutveckla och underhålla ett användarverktyg för Inmotions kunder och slutanvändare av elektriska fordon. I rollen ingår stort mått av kommunikation med användare för att få feedback på hur verktygets funktioner och utseende kan förbättras för att det ska bli så användarvänligt som möjligt.

Som produktspecialist är du drivande i hela kedjan för utveckling av användarverktyg, vilket även innefattar projektledning till viss del. Vidare skall produktspecialisten även ta fram planer för framtida förbättringar, vilken även bör inkludera en framtida utveckling där verktyget även finns tillgängligt på mobila plattformar (iOS/Android). Arbetet sker mestadels självständigt och ger stort utrymme för frihet och kreativitet, samtidigt som ett nära samarbete med andra funktioner inom företaget och hos våra kunder också är nödvändigt.

Din profil
Vi tror att du är en duktig systemutvecklare med teknisk bakgrund, som vill ta ett större ansvar för att driva utveckling av en produkt. Har du erfarenhet av UX programmering är det en fördel. Du har förmåga att sätta dig in i kundens behov och vill gärna jobba med kontinuerliga förbättringar och funktionsutbyggnad. Du är kommunikativ och trivs med att träffa kunder för att stämma av behov, samt för att hålla utbildningar. För rätt person är engagemang och vilja att driva arbetet framåt viktigare än antal års arbetslivserfarenhet.

  • Civil-, högskoleingenjör, eller motsvarande (gärna inom elektroteknik/maskinteknik)
  • Erfarenhet av systemutveckling (gärna Python, C/C++)
  • Erfarenhet av realtidskommunikation / inbyggda system
  • Erfarenhet av grafiska användargränssnitt (GUI)
Meriterande kompetenser är:
Erfarenhet av modulär mjukvaruarkitektur

  • LabView
  • IOS / Android, Wifi / Bluetooth
  • CAN / CANopen / J1939
Tjänsten är huvudsakligen stationerad i Stockholm men resor till kunder och andra kontor inom koncernen förekommer.

Inmotion Technologies erbjuder en omväxlande roll i en global koncern som ger stora möjligheter till professionell utveckling för rätt person. Vi är stolta över att våra produkter bidrar till miljövänliga lösningar i teknikens framkant för dagens och framtidens fordonsmarknad. För att trivas hos oss bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Inmotion Technologies AB.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar Inmotion Technologies med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Smith , på 072-515 55 15 eller jan.smith@dfind.se. Välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare: Inmotion Technologies AB

Ort: Stockholm

Om Inmotion
Inmotion är en ledande global OEM-leverantör av elektriska drivsystem och komponenter. Kunderna finns över hela världen bland tillverkare av truckar, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och bussar. Inmotion har kontor och tillverkning fördelat över tre enheter i Sverige, Kina och USA. På huvudkontoret i Stockholm arbetar cirka 160 anställda och här finns bland annat försäljning, utveckling och tillverkning. Inmotion ägs av Zapi Group, Italien, sedan hösten 2014. Hemsidan; www.evs-inmotion.com

Keywords: software engineer, UX-design, LabView, IOS, Android, Wifi, Bluetooth, CAN, CANopen, J1939, pyton, systemutveckling, C, C++, inbyggda system, grafiska användargränssnitt (GUI)