Project Engineer till Lohmann Nordic i Kungälv

Publicerad:
2018-04-17
Ort:
Kungälv, Västra Götalands län
Kategori:
Produktion & processteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201137244
Sista ansökningsdag:
2018-04-29
Kontakt:
Monica Willeborg
Vill du vara ”tejpen” som håller ihop projekten och ser till att kunden får sin produkt? Är du bra på att se tekniska lösningar? Då är du varmt välkommen till oss!
På Lohmann Nordic arbetar vi med kundanpassade lösningar och vår specialitet innefattar huvudsakligen konvertering av självhäftande material. Vi laminerar, skär ut, perforerar och stansar. Våra kunder finns bl.a. inom bil, medicinteknik- och elektronikindustrin. Hos oss kommer du som ”Project Engineer” att arbeta med att supporta och driva projekten framåt.

I din roll kommer du att utveckla en bred teknisk kunskap om företagets produkter och verka som knutpunkt i de projekt du deltar i. Du kommer att arbeta i nära samarbete med säljarna och produktion för att driva projekten framåt och tillsammans ansvarar ni för framtagandet av, en för kunden, passande lösning. Lösningen till kunden innebär bl.a. att du gör enklare verktygsritningar i AutoCAD för beställning av ett kundanpassat verktyg till projektet. Andra arbetsuppgifter är att se till att all dokumentation för den tekniska lösningen finns på plats och du har en löpande dialog med kunden under projektet när det gäller olika artiklar och eventuella ändringar i pågående projekt. Du kommer att stödja vår verksamhet med teknisk rådgivning och ditt arbetsområde gäller från inkommen order från kund till färdig och levererad produkt.

Vi värderar dina idéer högt och erbjuder dig en tjänst där du under eget ansvar och i nära samarbete med kollegor i en stimulerande och kreativ miljö levererar den bästa lösningen till kunden. Du erbjuds en framtid som innehåller både utmaningar och utveckling, där du har stor möjlighet att utvecklas. Vi söker dig som är i början av din karriär och som vill växa i ett företag där du kan vara med och påverka. Här får du en möjlighet att bli en del av ett litet men expanderande företag i en stor koncern. Vi är idag 23 medarbetare men växer och har stora ambitioner som vi med din hjälp hoppas kunna uppnå. Välkommen till våra nya fina lokaler där vi ser fram emot att träffa dig.

Din bakgrund

  • Du har tekniskt intresse och bred teknisk kunskap
  • Du har ingenjörsutbildning
  • Du har viss erfarenhet av beräkningar och 2D CAD
  • Du är bra på Excel, gärna en stjärna
  • Du har tidigare erfarenhet från en tillverkande industri som t.ex. produktutvecklare, konstruktör, projekt ingenjör eller applikationsingenjör
  • Du har tidigare drivit mindre eller större projekt
  • Du är van att kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.
Personlighet
Då vi arbetar tätt tillsammans kommer dina personliga egenskaper att värdesättas högt. Du är bra på att kommunicera och du värderar noggrannhet och kvalitet högt. Tekniskt intresse och teknisk förmåga är en självklarhet för rollen och din förmåga att arbeta självständigt och strukturerat är viktigt för att lyckas i tjänsten. Du tar en aktiv roll i teamet och delar gärna med dig och bidrar till en positiv stämning.

Uppdragsgivare: Lohmann Nordic AB

Ort: Kungälv

Sista ansökningsdag: 2018-04-29

Om Lohmann Nordic
Lohmann Nordic AB är ett expansivt företag som tillverkar självhäftande komponenter till industrin. Vi ingår i Lohmann Tape Group som är verksamt över hela världen och har funnits i Skandinavien sedan 1973. Vi har ett stort material- och processkunnande med ett globalt kontaktnät av leverantörer. Lohmann Tape Group grundades år 1851, har ca 1700 anställda med närvaro i ett 50-tal länder och omsätter ca 280 miljoner EURO. Läs mer om oss här: www.lohmann-tapes.se

Din ansökan
Rekryteringen sker i samarbete med Dfind Science & Engineering. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsspecialist Monica Willeborg på 072-988 94 19 alt. via e-post: monica.willeborg@dfind.se
Registrera din ansökan senast den 2018-04-29