Projektledare / Supply Chain-Specialist i Stockholm

Publicerad:
2018-03-22
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Teknisk inköp & supply chain
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201129287
Sista ansökningsdag:
2018-03-30
Kontakt:
Iman Bagher
Är du vår nya Projektledare / Supply Chain Engineer?
Som Projektledare/Supply Chain Engineer ansvarar du för koordinering mellan produktion/inköp/logistik i alla produktutvecklingsprojekt. Rollen innebär en hel del operativt arbete. Vi ser att du har projektledarvana och trivs att arbeta som spindeln i nätet mellan olika avdelningar.

Det här uppdraget är en konsultanställning via Dfind Science & Engineering på 12 månader till att börja med.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Kontakt med utrustningsleverantörer och inköp av material till produktion.
  • Arbeta med att leda interna materialprojektmöten
  • Leda beställningar
  • Leda leverantörskontakter
  • Vara spindeln i nätet mellan inköp/logistik/produktion.
Din bakgrund:
Vi vill att du som söker tjänsten har en teknisk utbildning eller motsvarande kunskaper genom erfarenhet samt att du har erfarenhet av arbete som logistiker/inköp/projektledning. Du är praktiskt lagd och gillar hands on arbete och problemlösning.

Erfarenhet från Automotive industri eller underleverantör till Automotive industri samt av någon förbättringsprocess och/eller LEAN manufacturing är meriterande.
Vi söker dig som är en nyfiken och intresserad person som kan arbeta både självständigt och i team. Du har förmågan att med lyhördhet kommunicera och bygga goda relationer både med externa och interna parter. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt, liksom en stark analytisk förmåga. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Om kunden:
Du erbjuds en omväxlande roll i en global koncern som är fokuserad på tillväxt inom snabbväxande marknader och detta ger stora möjligheter till professionell utveckling för rätt person. För att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner. Tjänsten är en konsultanställning hos Dfind Science & Engineering.


Sista ansökningsdag:
Omgående. Urval och intervjuer sker löpande, tillsättning sker innan sista ansökningsdatumet. Sök därför gärna snarast.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid, uppdrag på 12 månader till att börja med.

För information: Iman Bagher, iman.bagher@dfind.se

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Keywords: Projektledare, supply chain engineer, lean, produktion, logistik, inköp