Projektledare Engineering i Stockholm

Publicerad:
2018-06-28
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Chef & projektledning
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201159306
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Iman Bagher
Vi söker just nu en Senior Projektledare inom Engineering med minst 5 års erfarenhet, till ett spännande konsultuppdrag inom Dfind Science & Engineering.

Arbetsuppgifter som Projektledare:

 • Att vara tekniskt och ekonomiskt ansvarig för projektet.
 • I tillämplig omfattning agera som projektansvarig för partners och underleverantörer som är kontrakterade för egna projekt.
 • Säkerställa och bevaka att den av kunden specificerade leveransomfattningen och tidsplanen uppfylls.
 • Säkerställa att alla ingående uppgifter i projektet utförs själv eller delegeras till annan medarbetare.
 • Bistå produktionspersonal med teknisk kunnande.
 • Delta i slutprovning/tester av elutrustningar. Detta kan avse både tester i verkstaden såväl som på site ute hos kunden.
 • Vid behov delta i produktions morgonmöte samt andra projektrelaterade möten, t.ex. kundmöten.
 • Hålla kontakt och vara samordnare för kommunikationen mellan försäljning, verkstad, kund, leverantörer, etc.
 • Lämna ut teknisk dokumentation till verkstadspersonal.
 • Avsluta sina projekt med slutdokumenten.
 • Att alltid vara fullt insatt i alla förekommande affärsjuridiska standardavtal för branschen såsom AB 92/06 och ABT 94/06 med flera.
Krav:

 • Vi tror att du har en högskoleingenjörs utbildning alternativt andra adekvata KY utbildningar.
 • Erfarenhet inom ovanstående punkter.
Vi söker dig som är:
Som person är du strukturerad, ansvarsfull, resultatinriktad och drivande. Du ser detaljer såväl som helheter och problem som möjligheter/utmaningar. Du är kommunikativ och har bra förmåga att uttrycka dig. Eftersom rollen involverar många kontaktytor såväl internt som externt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och uppskattar en öppen dialog. Du har stort tekniskt intresse och du vill ständigt utveckla både din och dina kollegors färdigheter och kompetens. Dessutom trivs du att arbeta både självständigt såväl som i team. Engelska och Svenska behärskar du i tal såväl som i skrift.

Om företaget:
Företaget befinner sig i ett expansivt skede. Söker just nu en Projektledare Engineering som ansvarar för att sy ihop flödet från order till leverans av el utrustningar. Du kommer att stödja verksamheten med expertkompetens inom områden som konstruktion, kalkyl och tillverkning/montage mm. Din stora utmaning blir att fortsatt utveckla verksamheten i Stockholmsregionen.

Söker du ett omväxlande arbete där du får verka inom ett brett område och vara med och utveckla organisationens framtid? Finns din passion och drivkraft inom elkraftsområdet? Tveka då inte, den här tjänsten är för dig.

Sista ansökningsdag:
2018-08-31. Urval och intervjuer sker löpande, tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatumet. Sök därför gärna snarast.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Stockholm

Omfattning: 6 månaders uppdrag, med god chans till tillsvidare anställning.

För information: Iman Bagher, iman.bagher@dfind.se

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.