Projektledare med elkonstruktionserfarenhet i Malmö

Publicerad:
2018-07-13
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
El & elektronik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201159233
Sista ansökningsdag:
2018-08-13
Kontakt:
Tim Nilsson
Är du en duktig el-konstruktör som använt programmen AutoCAD Electric och FastEL? Tycker du om att planera och driva projekt? Har du lätt för att samarbeta, kommunicera och är en driven, duktig projektledare? Då kan du vara den vi söker!

För vår samarbetspartner rekryterar jag en projektingenjör med erfarenhet inom el, kraftverk och konstruktion. Tjänsten påbörjas som en konsulttjänst med mycket goda möjligheter för övertag av företaget efter 6 månader.

Du är:
• En duktig el-konstruktör som förstår vikten av kommunikation och samarbete.
• Tekniskt kunnig med vana att driva arbetet framåt
• Professionell i ditt hanterande och kommunikation med kunder och leverantörer
• En stabil medspelare som värnar om dina kollegor och företaget
• Noggrann och med ett prestigelöst förhållningsätt

Vi ser att du har erfarenhet av elkonstruktion och gärna har deltagit i eller drivit projekt. Från dina erfarenhet förstår du svårigheter men ser också möjligheter. Projekten du driver är kundspecifika vilket medför nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter för varje nytt projekt. I rollen förväntas du vara tekniskt och ekonomiskt ansvarig för dina projekt.

Som projektledare:
• Ansvarar du för projektet, från start till slut
• Jobbar du i nära kontakt med sälj, produktion och leverantörer
• Bistår du med tekniskt kunnande till produktionspersonal
• Säkerställa att den specificerade leveransomfattningen och tidsplan uppfylls
• Delegera arbetsuppgifter med tillräcklig information enligt dina kollegors behov
• Samordna mellan försäljning, verkstad, kund, leverantör etc.
• Vid behov delta på slutprovning av produkt, även ute hos kund.

Rollen innefattar även att vara insatt i förekommande affärsjuridiska standardavtal, delta i morgonmöten som projektledare och ha en övergripande uppföljning av projekten för at fånga upp frågetecken. Du är flytande i engelska och har god svenska, och för den här tjänsten lägger vi stor tyngd på din personliga kompetens. Vi ser att du har ett driv och kan på ett professionellt sätt hantera dina projekt och arbetsuppgifter.

Företaget befinner sig i en expansiv fas med flera stora projekt på tröskeln. Varje lösning är kundspecifik och speciellt framtagen för att passa kundens behov. Din kompetens behövs och företaget erbjuder en varierande tjänst som projektledare. Vid intervju kommer vi presentera några av företagets projekt för att ge en tydligare bild av produkterna.

Sista ansökningsdag: 2018-08-14. Urval och intervjuer sker löpande, tillsättning kommer ske när rätt kandidat hittas. Sök därför gärna snarast.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Malmö

Omfattning: 6 månaders uppdrag, med mycket god chans till tillsvidare anställning.

För information: Tim Nilsson, Tim.Nilsson@dfind.se

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden