Projektledare Pfizer i Strängnäs

Publicerad:
2018-09-07
Ort:
Strängnäs, Södermanlands län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201168536
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontakt:
Britta Granath
Projektledare Analysinstrument Pfizer Strängnäs
Vill du utvecklas själv och samtidigt hjälpa våra kunder att nå sina högt satta mål? Vi söker dig som har erfarenhet av att driva projekt, arbeta med ändringsärenden och valideringar. Du kommer att arbeta konsultativt ute hos våra kunder med varierande projekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som projektledare ansvarar du för att leda projektet genom dess olika faser (design, upphandling, genomförande och avslut). Du kommer i din roll som projektledare medverka vid framtagning av investeringsbegäran samt följa upp budget, tid och resurser enligt beviljade medel. Som projektledare sammanställer du underlag för konkurrerande upphandling och hanterar både interna och externa kontakter. Du kommer agera handledare/sponsor för konsulter i projektet. Du kan även i din roll komma att driva ändringsärenden och valideringar.

Under ditt uppdrag blir du anställd av Dfind Science & Engineering. Vi välkomnar även fåmansbolag som är intresserade av att gå in som underleverantörer till Dfind att söka.

Uppdraget planeras starta i november och uppskattas pågå under ett år, med option till förlängning.

I uppdraget kommer du att får driva ett analysinstrument-projekt, som inkluderar inköp och eventuellt kvalificering av diverse olika instrument. Du kommer att fungera som kundens representant och erfarenhet av inköp av analysinstrument och att driva ändringsärenden är meriterande.

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning gärna inom läkemedels- eller bioteknikbranschen. Du har en naturvetenskaplig/teknisk högskoleutbildning (MSc, PhD, BSc). Vi söker dig med mångårig erfarenhet från läkemedelsindustrin och goda kunskaper i GMP. Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Som person är du är lyhörd och strukturerad. Du trivs med att arbeta med tvärfunktionella grupper, har lätt för att samarbeta och är drivande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan: För frågor kontakta Britta Granath, konsultchef, tel: 0733434624, britta.granath@dfind.se. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Strängnäs

Omfattning: Heltid , tillsvidare