QA Compliance- Interninspektör kvalitet i Strängnäs

Publicerad:
2018-07-06
Ort:
Strängnäs, Södermanlands län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201158481
Sista ansökningsdag:
2018-08-12
Kontakt:
Britta Granath
Quality Assurance Compliance- Interninspektör kvalitet
Har du erfarenhet från QA och brinner för kvalitetsfrågor? Vill du jobba i en spännande miljö där du får träffa nya interna och externa kontakter dagligen? Då har vi uppdraget för dig!

Nu söker vi dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande konsultuppdrag som interninspektör hos vår kund Pfizer i Strängnäs som specialiserar sig på biologiska läkemedel. Uppdraget planeras starta så snart som möjligt och initialt pågå under 6 månader. För rätt kandidat finns goda chanser till förlängning och eventuell anställning hos Pfizer.

Rollen
Som interninspektör kommer du tillhöra gruppen QA Compliance som ansvarar för compliance med cGMP på siten. Sektionens ansvarsområden innefattar kvalitetssystem såsom validering, ändringskontroll, dokumentationssystem, intern/externinspektioner, kvalitetssäkring av datasystem och Data Integrity samt den regulatoriska processen (CMC).

Under ditt uppdrag kommer du ansvara för det interna inspektionsprogrammet tillsammans med ytterligare en kollega. Du kommer även planera, leda, förbereda och medverka vid myndighetsinspektioner på site.

Arbetsgivare: Du blir anställd på Dfind Science & Engineering och det här blir ditt första uppdrag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ort: Strängnäs

Omfattning: Heltid

Lön: Fast månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag: 2018-07- 15 OBS! Löpande urval

För information: Britta Granath, britta.granath@dfind.se

Kravprofil
Vi söker dig som har en naturvetenskaplig högskoleexamen motsvarande minst 4 års heltidsstudier. Vi ser också att du som söker har 5-10 års erfarenhet av kvalitetsarbete och GMP inom läkemedelsindustrin. Som person är du noggrann, strukturerad och handlingskraftig. Vidare krävs att du har datorvana samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Du måste också kunna arbeta självständigt och på eget initiativ. Goda ledaregenskaper och god samarbetsförmåga är mycket viktigt då du kommer att vara ansvarig för uppgifter som involverar interna och externa kontakter.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil så uppmuntrar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och försäkringar.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.