QA/QC till medelstort bolag i Uppsala

Publicerad:
2018-10-05
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201177510
Sista ansökningsdag:
2018-10-21
Kontakt:
Philip Svanfeldt
Telefonnummer:
0733434531
Är QA-arbete med inslag av QC något som lockar Dig? Är Du vad vid utredningsarbete vid skrivbord så väl som labbänk? Kommer kvalité och noggrannhet först i Ditt arbete?

Tjänsten
Huvudsaklig arbetsuppgift kommer att vara utrednings- och/eller avvikelsehantering. Initialt kommer det administrativa att vara i fokus för att sedan på sikt även involvera arbete kopplat till kvalitetskontroll. Det arbete kommer främst att fokusera på utredningsarbete rent laborativt.

QA initialt

Utreda avvikelser fram till beslut om orsaksutredning/korrigerande åtgärd.

Vid behov skriva och genomföra CAPA/Ändringsordrar/Tillfällig Ändring.

Vid behov upprätta, uppdatera och granska kontrollmetoder och acceptanskriterier för befintliga och nya produkter.

QC på sikt

Planera och utföra laborativt utredningsarbete samt dokumentera i labjournal/rapport.

Identifiera produktvårdsbehov genom att analysera och bevaka körningsstatistik (QC)

Förbereda och protokollföra Kvalitetsforum och vid mötet representera QC.

Kvalifikationer
Du har troligen några års erfarenhet av att vistas på labb i en GMP-miljö eller motsvarande. Utredningsarbete, gärna CAPA/Avvikelse, är mycket bekant. Däremot behöver Du inte ha flera års QA-erfarenhet. Är Du en laboratorievan person som önskar uppgifter mer åt skrivbordshållet framför labbänken är det troligen Dig vi söker.

Att Du har arbetat i en kvalitetsstyrd miljö där dokumentation och spårbarhet varit centralt är ett krav. Arbete med CAPA/Avvikelse är meriterande. Även erfarenhet av ELISA är meriterande.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav då säkerhetsrelaterad dokumentation finns på svenska.

Personlighet
Du har i dåtiden uppskattat att arbeta heltid på labb men vill nu dela den tiden med en skrivbordstjänst. Att prioritera kvalité och ordning före enbart högt leveransflöde är viktigt för Dig. Du tar själv ansvar och uppskattar flextid samtidigt som Du ser till att dead lines hålls. Du trivs i en mindre bolagsstorlek där mycket men inte alla processer är på plats utan snarare under ständig utveckling och förbättring. Ett arbete Du förväntas delta i.

Arbetsgivare: Dfind Science & Engineering

Plats: Uppsala

Omfattning: Heltid med fastmånadslön. Beroende på Din profil kan en prv/tillsvidare- eller visstidsanställning komma i fråga. Ambitionen är ett långsiktigt perspektiv med goda chanser till förlängning efter de 6 initiala månaderna som uppdraget omfattar.

Sista ansökningsdag: 2018-10-21. Första urvalet sker 11 okt.

För mer information: Philip Svanfeldt, 0733434531, philip.svanfeldt@dfind.se

Om Dfind
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har Du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden. Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.