Quality Assurance Administrator till Inmotion Technologies i Tyresö

Publicerad:
2018-10-11
Ort:
Tyresö, Stockholms län
Kategori:
Övrigt
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201169783
Sista ansökningsdag:
2018-10-25
Kontakt:
Linnéa Edvardsson
Quality Assurance Administrator till Inmotion Technologies

Vill du arbeta i ett världsledande företag och bidra till att skapa framtidens miljövänliga lösningar inom fordonsbranschen. Inmotion hjälper kunder inom industri- och fordonssektorn att elektrifiera sina mobila produkter som t.ex. bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner, truckar och liknande. Vi är en världsledande leverantör av kraftelektronik och elektriska motorer som ingår i drivlinan för elektriska och hybrida fordon. Vi utvecklar våra produkter själva och tillverkar i egna fabriker i Stockholm, USA och Kina.

Vi söker nu en administratör för en kommunikativ tjänst till vår kvalitetsavdelning. Ditt fokus kommer att vara att organisera, administrera och sammanställa dokumentation för att säkerställa att våra kvalitetskrav uppfylls.

Som QA administratör hos Inmotion Technologies arbetar du med registreringar, sätta ihop sammanställningar och se till all nödvändig dokumentation finns. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt.

Arbetsuppgifter:

? Administration och kommunikation i samband med kundreklamationer

? Hantering av kundförfrågningar enligt PPAP (Customer Production Part Approval Process)

? Analys och jämförelse av rapporterade kemikalier utifrån kundkrav

? Förberedning och uppföljning av externa och interna audits

? Ta fram månatliga kvalitetsrapporter

Din bakgrund:

? Teknisk utbildning med några års erfarenhet i en administrativ roll

? Meriterande om du har förståelse för PPAP dokumentation

? Van användare av Excel

? Svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i denna roll bör du vara noggrann, strukturerad, ha en god känsla för kvalitet och kan se helheten. Som person är du drivande och målmedveten, tycker om att interagera med människor samt har en serviceinriktad inställning. Vi är ett tekniskt bolag och ser gärna att du delar vårt teknikintresse!

Inmotion Technologies erbjuder en omväxlande roll i en global koncern. Vi är stolta över att våra produkter bidrar till miljövänliga lösningar i teknikens framkant för dagens och framtidens fordonsmarknad. För att trivas hos oss bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Inmotion Technologies AB.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar Inmotion Technologies med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linnéa Edvardsson, 072-516 89 09 eller linnea.edvardsson@dfind.se Välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare: Inmotion Technologies AB

Ort: Tyresö, Stockholm

Sista ansökningsdag: 24 oktober 2018. Obs, löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Inmotion är en ledande global OEM-leverantör av elektriska drivsystem och komponenter. Kunderna finns över hela världen bland tillverkare av truckar, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och bussar. Under 2014 uppgick omsättningen till 100 miljoner dollar. Inmotion har kontor och tillverkning fördelat över tre enheter i Sverige, Kina och USA med drygt 300 anställda. På huvudkontoret i Stockholm arbetar cirka 150 anställda och här finns bland annat försäljning, utveckling och tillverkning. Inmotion ägs av Zapi Group, Italien, sedan hösten 2014. Hemsidan; www.evs-inmotion.com