Quality Assurance Engineer i Tyresö

Publicerad:
2019-05-10
Ort:
Tyresö, Stockholms län
Kategori:
Produktion & processteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201219675
Sista ansökningsdag:
2019-06-02
Kontakt:
Linnéa Edvardsson
Quality Assurance Engineer till Inmotion

Vill du bidra till att skapa el- och hybridfordonsbranschens nöjdaste kunder och samtidigt bidra till framtidens miljövänliga lösningar inom fordonsbranchen? Vill du bli del av ett trevligt och kunskapsrikt team? Då är det kanske du som är vår nästa kollega! Inmotion söker nu en QAE till sektionen för Quality and Environment.
.

I rollen som Quality Assurance Engineer på Inmotion kommer du att ha en bred roll där du har kontakter med många funktioner, både intern som externt. Du ansvarar för dialogen med ett antal kunder och driver kvalitetsärenden med dessa. Du ansvarar också för att både proaktivt och reaktivt arbeta med målet att höja värdet av vårt totala kunderbjudande. Arbetet med kundreklamationer kommer vara en stor del av ditt arbete men också att arbeta aktivt med förbättringsarbeten.

Att arbeta hos oss. Här får du en omväxlande roll i en global koncern som är fokuserad på tillväxt inom snabbväxande marknader ger stora möjligheter till professionell utveckling för rätt person. Du bör trivas att arbeta i en dynamisk kultur där ständig förbättring är en ledstjärna. Du får ett brett nätverk av kollegor med stor passion for sitt arbete och med tung teknisk kompetens. Medarbetaren är vårt viktigaste verktyg och vi är måna om att alla ska trivas och må bra hos oss.

I arbetsuppgifterna som QAE ingår bland annat:

• Vara ansvarig för kvalitetsärenden mot kund och kommunicera samt informera status både internt och externt

• Driva problemlösningsarbete tillsammans med ansvariga avdelningar för att hitta rotorsaker och förbättringsåtgärder för interna och externa kvalitetsärenden

• Leda proaktivt kvalitetsarbete i BMS (Business Management System) som t ex att genomföra fokuserade auditar

• Leda Kaizen-events och utbilda leverantörer att använda IQT-verktyg för att implementera best practise, lean och förbättringar i deras kvalitetsarbete

Vem är du?
Du har en ingenjörsexamen inom mekanik, elektronik, fysik eller liknande. Du har några års erfarenhet från tillverkningsmiljö, lean och automotiveindustrin. Du har gärna erfarenhet av att arbeta med kvalitetsverktyg som PPAP, APQP, FMEA, MSA, SPC och 6Sigma. Du talar och skriver flytande engelska och har goda kunskaper i Excel. Att du kommunicerar väl i svenska är starkt meriterande.

Som person är du orädd, trivs att driva och leda projekt och har ett analytiskt arbetssätt. Du trivs med att ha många kontaktytor, är kommunikativ med en prestigelös inställning där fokus är att nå resultat. Vi är ett tekniskt bolag och ser gärna att du delar vårt stora teknikintresse!

Ansökan: I denna rekrytering samarbetar Inmotion Technologies med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linnéa Edvardsson, 072-516 89 09 eller linnea.edvardsson@dfind.se Välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare: Inmotion Technologies AB

Ort: Tyresö, Stockholm

Sista ansökningsdag: Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka din ansökan. Dock senast 2 juni 2019 vill vi ha din ansökan

Inmotion Technologies AB är en ledande global OEM-leverantör av elektriska drivsystem och komponenter. Kunderna finns över hela världen bland tillverkare av truckar, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och bussar. Inmotion har kontor och tillverkning fördelat över tre enheter i Sverige, Kina och USA. På huvudkontoret i Stockholm arbetar cirka 170 anställda och här finns bland annat försäljning, utveckling och tillverkning. Inmotion ägs av Zapi Group, Italien, sedan hösten 2014.

www.evs-inmotion.com