Quality Assurance Officer till Pfizer

Publicerad:
2019-01-04
Ort:
Strängnäs, Södermanlands län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201196315
Sista ansökningsdag:
2019-01-22
Kontakt:
Lina Tengdelius
Nu söker vi dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande konsultuppdrag som kvalitetsvärderare till en av våra kunder i Strängnäs som specialiserar sig på biologiska läkemedel. Uppdraget planeras starta så snart som möjligt och pågå minst 6 månader med stor chans till förlängning.

Rollen
Du jobbar mot den laborativa verksamheten och har ett delegerat ansvar för att ta beslut om att det som analyserats och tillverkats uppfyller ställda krav. Du arbetar inte själv i laborativ miljö utan du granskar och godkänner metoddokumentation, SOPar, avvikelser, ändringsärenden och valideringsdokumentation. Du bidrar i din roll med GMP-kunskap till verksamheten och förbättringsarbetet. Detta är en tvärfunktionell roll som innebär samarbete med laboratorieingenjörer, metodexperter, labchefer m.fl.

Arbetsgivare: Du blir anställd på Dfind Science & Engineering och det här blir ditt första uppdrag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ort: Strängnäs

Omfattning: Heltid

Lön: Fast månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag: 2018-01-22 OBS! Löpande urval

För information: Lina Tengdelius, lina.tengdelius@dfind.se

Kravprofil
Du har en naturvetenskaplig högskoleexamen motsvarande minst 4 års heltidsstudier. Som person är du noggrann, strukturerad och handlingskraftig. Vidare krävs att du har datorvana samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Du måste vara nyfiken på att lära dig nya saker och duktig på att samarbeta. Du måste också kunna arbeta självständigt och på eget initiativ. Goda ledaregenskaper är mycket viktigt då du kommer att vara ansvarig för uppgifter som involverar många andra personer. Hög integritet och förmåga att stå på sig är ett måste för att bli framgånsrik i rollen. Erfarenhet från arbete inom läkemedelsindustrin, GMP, laborativ verksamhet samt kvalitetsarbete (Quality Assurance) är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om du har rätt profil så uppmuntrar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då urval och intervjuer görs löpande. Ansök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Om Dfind Science & Engineering
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.