Quality Assurance Specialist

Publicerad:
2018-12-07
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201189883
Sista ansökningsdag:
2018-12-31
Kontakt:
Marlene Andersson
Telefonnummer:
072-392 65 82
Vi söker nu en QA till ett större Life Science företag i Uppsala! Tycker du om att arbeta strukturerat och analytiskt? Här har du chansen att arbeta tillsammans med ett team för kvalitetssäkring av produkter inom Life Science!

Ansvarsområde:
Som Quality Assurance Specialist kommer du att ha ansvar för verifiering att de processer som ingår i DMR har blivit korrekt utförd, ta beslut kring dispositionen av produkter, godkännande av utförda analyser, förhandsgranskning av DHR och delaktighet i interna och externa inspektioner. En annan viktig del i den dagliga verksamheten är kvalitetsgranskning av avvikelserapporter samt att samarbeta tvärfunktionellt med andra produktområden och andra projekt. Gruppen jobbar alltid med att främja utveckling och förbättringar av processer och arbetsmetoder och därför är upprättandet av styrande dokumentation för processer och kvalitetskontroller även inkluderade i arbetsuppgifterna.

Din profi:
För dig är det viktigt med kvalité och du har ett strukturerat arbetssätt och du lägger stor vikt på noggrannhet och ansvarstagande. Du ska ha en god förmåga att kunna prioritera så att deadlines följs och samtidigt ha ett analytiskt tankesätt för analys av avvikelser och även kunna se helhetsperspektivet. Du ska tycka om att jobba för utveckling och förbättringar i det vardagliga arbetet och att kunna ta beslut.

Du bör även vara flexibel och en bra samarbetspartner genom rak och konstruktiv kommunikation samt att vara ett ansikte utåt i kontakt med andra bolag. Du ska kunna uttrycka dig väl i skrift både på svenska och engelska. Du ska ha en universitetsexamen i kemi eller i life science. Det är fördelaktigt om du har jobbat med IT systemen: Remedy, SAP R3, Documentum och LIMS. Kunskap om QSR, ISO 13485 och LEAN är meriterande.

Rollen är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Dfind Science & Engineering. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter till förlängning.Arbetsgivare: Dfind Science & Engineering


Plats: Uppsala


Omfattning: 6 månader provanställning hos Dfind med god möjlighet till förlängning. omgående.


Sista ansökningsdag: 2018-12-31. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!


För mer information: Marlene Andersson 072-392 65 82, marlene.andersson@dfind.se


Om Dfind:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har Du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden. Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.