Rekryteringkonsult inom Teknik, Ingenjör och Produktion i Borås

Publicerad:
2018-10-15
Ort:
Borås, Västra Götalands län
Kategori:
Chef & projektledning
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201169944
Sista ansökningsdag:
2018-11-04
Kontakt:
Patrik Artman
Telefonnummer:
0733-434589
Dfind Science & Engineering växer så det knakar. Vi utökar vår verksamhet och söker nu en person till vårt kontor i Borås som vill arbeta med rekrytering inom teknik- och ingenjörsområdet.

Dfind Science & Engineering drivs av ingenjörer och naturvetare och är ett bolag där människorna gör all skillnad – ett bolag inom Randstadkoncernen specialiserat inom rekrytering och konsultuthyrning av ingenjörer och naturvetare. Våra Rekryteringskonsulter har naturvetenskaplig eller ingenjörs-bakgrund och arbetslivserfarenhet inom respektive område. I kombination med stor kunskap kring personalfrågor och gedigen erfarenhet av att rekrytera, förstår vi våra kunders behov och hjälper dem att utvecklas och att vara konkurrenskraftiga i en föränderlig omvärld.

Är du intresserad av att vara delaktig i Dfind Science & Engineerings fortsatta tillväxt och framgång?

Om tjänsten:
Som rekryteringskonsult arbetar du både självständigt och i team med att bearbeta marknaden och bygga långsiktiga, nära relationer med kunder och kandidater. Du kommer att arbeta med, och utbildas i, samtliga moment i en sälj- och rekryteringsprocess, från kundbearbetning till uppföljning av genomförd rekrytering. Rekryteringsprocessen är ofta ett tidsbestämt projekt och inkluderar bland annat; projektplanering, behovsanalys, urval och search, intervju och personlighetsbedömning, liksom rådgivning till såväl kunder som kandidater. Tillsammans arbetar vi med att få människor och företag att utvecklas och växa och vi arbetar därför långsiktigt med både kunder, konsulter och kandidater.

Du kommer att utgå från vårt centralt belägna och fräscha kontor med utsikt över Stora torget i Borås. Där arbetar du i ett positivt klimat i nära samarbete med ett erfaret och professionellt team.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering AB

Ort: Borås

Sista ansökningsdag: 4 November, 2018

För information: Var god kontakta Affärsområdeschef Patrik Artman, 0733-43 45 89. Välkommen med din ansökan via www.dfind.se/science-engineering. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen med ingenjörsinriktning eller motsvarande erfarenhet (gärna inom maskin- eller elektroteknik). Du har ett intresse av både teknik och människor, vilket gör det möjligt för dig att förstå våra kunders behov och matcha rätt person till detta.

Att skapa förtroende ute hos kunder och att sälja in både dig själv och Dfind som bolag kräver en säljande och affärsmässig odra. Denna del är av största vikt och kan utvecklas med tiden, men kräver både mod och en tro på sin egen förmåga att kunna göra skillnad för våra kunder.

Erfarenhet av projektledning ger dig klara fördelar att leda rekryteringsprojekten i mål. Idealt har du erfarenhet av att rekrytera ingenjörer i rollen som rekryteringskonsult alternativt annan försäljning eller konsultativt arbete i eller mot teknikföretag. Vi sätter självklart stort värde på ett bra kontaktnät inom teknikområdet kring Borås.

Som person är du nyfiken, lösningsorienterad, metodisk och uthållig. Du har ett utpräglat affärs- och resultatinriktat förhållningssätt och klarar av att driva dina egna processer från början till slut. Du tycker om att skapa och utveckla effektiva nätverk och nära kundrelationer, samt är en duktig kommunikatör på både svenska och engelska i tal och skrift.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett nordiskt search-, rekryterings- och konsultföretag specialiserat på kompetenser inom teknik och naturvetenskap. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ingenjörerna och naturvetarna på marknaden och överträffa våra kunders och kandidaters förväntningar. Vi har alla en bakgrund inom branschen vilket ger oss en djupare förståelse för varje enskild persons kompetens och våra kunders behov – av specialister för specialister! Dfind Science & Engineering har idag ca 300 medarbetare på våra nio orter i Norden.

Dfind Science & Engineering ingår i Randstad koncernen.