Rekryteringskonsult

Publicerad:
2019-05-06
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Övrigt
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201217947
Sista ansökningsdag:
2019-05-27
Kontakt:
Karolina Andersson
Telefonnummer:
0705736613
Dfind Science & Engineering växer och behöver förstärka teamet i Syd med en Rekryteringskonsult. Vi på Dfind Science & Engineering arbetar med människor där personliga möten och relationer är lika viktiga som affärsmässighet och resultat. Vi tror att engagemang, lyhördhet och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder. En framtid där vi vill hjälpa fler att lyckas!

Som Rekryteringskonsult på Dfind Science & Engineering välkomnas du som en del av ett engagerat och sammansvetsat team på sex personer. Tillsammans med duktiga och erfarna kollegor har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och att få bidra med dina tidigare erfarenheter.

Dina arbetsuppgifter
Hos oss kommer du dagligen få tillfälle att föra en intressant dialog med såväl kunder och kandidater som kollegor. Du får eget resultatansvar och har stora möjligheter att påverka din egen framgång. I rollen får du använda dig av sidor som kreativitet, analys, affärsmässighet och envishet i ditt mål att lyckas vara en konsultativ part till kandidat och kund. Du får möjlighet att ta ett helhetsgrepp på kedjan från införsäljning till en lång relation av återkommande rekryteringar. Alltid med en varm, stöttande relation till teamet som stöd.

I ditt dagliga arbete ser vi bland annat arbetsuppgifter som nedan.

• Kundkontakt med befintliga kunder samt nykundsbearbetning

• Behovsanalys och författande av kravprofil samt annons

• Annonsering, synlighet och profilering i social media

• Search- och urvalsarbete

• Intervjuer

• Personbedömning, tester och referenstagning

• Att bidra konsultativt i frågor rörande organisation, kompetens, ledarskap såväl internt som externt

Din bakgrund
För att vara den självständiga rekryteringskonsulten som vi söker tror vi att du har några års erfarenhet av rekrytering och/eller försäljning av tjänster. Vi ser att du har ett affärs- och resultatinriktad förhållningssätt och att du trivs med att driva dina egna processer från början till slut. Du är en skicklig relationsbyggare, med gott professionellt rykte och ett välutvecklat nätverk i Skåneregionen.

Vi ser gärna att du har arbetat inom teknik-branschen och all erfarenhet av samt passion för försäljning och affärer är meriterande. Du har relevant högskoleutbildning och det är en fördel om du har ett gediget intresse för naturkunskap och teknik.

Språket är ett av våra främsta arbetsverktyg, så för tjänsten är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. B-körkort är ett krav.

Dina egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse att identifiera och vara med att lösa kundens behov, se människan och potentialen i kandidaten och ett engagemang för att bygga långsiktiga relationer med dem båda. För att trivas hos oss är du affärs- och prestationsinriktad med en sympatisk approach till kollegor, kandidater och kunder. Som person är du social, nyfiken, driven, lyhörd och lösningsorienterad. Du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur samt tycker om att överträffa förväntningarna hos dem som du kommer i kontakt med. Du är van att arbeta självständigt mot individuellt uppsatta mål men är samtidigt en teamspelare som gillar effekten av ett gott samarbete. Dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande i urval och slutgiltigt val.

Mer information om tjänsten: Kontakta gärna Karolina Andersson (Rekryteringskonsult) på karolina.andersson@dfind.se eller 0705-736613 alternativt Camilla Wern (Affärsområdeschef) på camilla.wern@dfind.se eller 0733-436098.

Sista ansökningsdatum: 2019-05-27

Ort: Helsingborg/Malmö

Arbetsgivare: Dfind Science & Engineering

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind Science & Engineering är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på kompetenser inom teknik och naturvetenskap. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ingenjörerna och naturvetarna på marknaden och överträffa våra kunders och kandidaters förväntningar. Vi har alla en bakgrund inom branschen vilket ger oss en djupare förståelse för varje enskild persons kompetens och våra kunders behov – av specialister för specialister!

Dfind Science & Engineering har idag ca 350 medarbetare på våra tio orter i Sverige. Vi är en del av Randstad, med närvaro i 39 länder. Läs mer på www.dfind.se/science-engineering.

Sökord: Rekryteringskonsult, Recruitment Consultant, Dfind, Dfind Science & Engineering, Randstad, Engineering, Life Science