Rekryteringskonsult till Dfind Science & Engineering i Borås

Publicerad:
2018-09-06
Ort:
Borås, Västra Götalands län
Kategori:
Teknisk försäljning & marknadsföring
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201169944
Sista ansökningsdag:
2018-10-07
Kontakt:
Patrik Artman
Telefonnummer:
0733-434589
Vill du ha ett av världens roligaste jobb? Vill du arbeta i ett framgångsrikt och växande bolag? Vill du rekrytera och anställa ingenjörer och tekniker? Tycker du om att överträffa kunders förväntningar?
Om ditt svar är JA på dessa frågor, så läs absolut vidare...


Till vårt kontor i Borås söker vi nu en affärsdriven Ingenjör med stort kontaktnät i Borås med omnejd.

Dfind Science & Engineering fortsätter att växa. Då det finns en stor efterfrågan på våra tjänster söker vi dig som liksom oss kan konsten att bygga långsiktiga och nära relationer med potentiella och befintliga kandidater, konsulter och kunder. Du blir hos oss en viktig del av det lilla framgångsrika och växande bolaget med god stämning i en framgångsrik och stor koncern.

Som Rekryteringskonsult på Dfind Science & Engineering i Borås har du kundansvar för några av våra befintliga kunder men arbetar också mycket med att bearbeta framtida kunder.
Du har ansvar för att erbjuda rätt kompetens i rätt tid till våra kunder och för att arbeta aktivt med att utveckla och vårda kandidat-, konsult- och kundrelationer.

Du tar initiativ till säljarbete och kundbearbetning för att hitta ingångar till nya samarbeten och förstår vikten av att Dfind Science & Engineering tillsammans med kunden blir framgångsrika och lönsamma. I arbetet ingår således försäljning prissättning, kundavtal, offerter och produktkännedom.

Som rekryteringskonsult arbetar du både självständigt och i team med att bearbeta marknaden och bygga långsiktiga, nära relationer med kunder och kandidater. Du kommer att arbeta med, och utbildas i, samtliga moment i en sälj- och rekryteringsprocess, från kundbearbetning till uppföljning av genomförd rekrytering. Rekryteringsprocessen är ofta ett tidsbestämt projekt och inkluderar bland annat; projektplanering, behovsanalys, urval och search, intervju och personlighetsbedömning, liksom rådgivning till såväl kunder som kandidater. Tillsammans arbetar vi med att få människor och företag att utvecklas och växa och vi arbetar därför långsiktigt med både kunder, konsulter och kandidater.

Du kommer att utgå från vårt centralt belägna och trevliga kontor i Borås. Där arbetar du i ett positivt klimat i samarbete med ett erfaret och professionellt team.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Borås

Sista ansökningsdag: 2018-10-07

För mer information om tjänsten kontakta Patrik Artman, Affärsområdeschef, 0733-434589.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen med ingenjörsinriktning eller motsvarande erfarenhet (gärna inom maskin- eller elektroteknik). Du har ett intresse av både teknik och människor, vilket gör det möjligt för dig att förstå våra kunders behov och våra kandidaters och konsulters kvalifikationer och ambitioner.
Som person är du ihärdig, social och handlingskraftig. Du har förmåga att skapa förtroende och att vara rådgivande. Erfarenhet av försäljning är mycket starkt meriterande. Du tycker om att sälja och att göra affärer, är bekväm med att ta ansvar och trivs i dialogen med kunder. Du har ett stort lokalt nätverk och är en naturlig nätverksbyggare, företrädesvis inom någon av ovan nämnda branscher. Du är även strukturerad med förmåga att administrera och kan planera din tid på ett effektivt sätt, en föränderlig omvärld till trots.

Vi erbjuder bra villkor och förmåner och strävar efter att ha en bra balans mellan arbete och privatliv.

Välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på kompetenser inom teknik och naturvetenskap. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ingenjörerna och naturvetarna på marknaden och överträffa våra kunders och kandidaters förväntningar. Vi har alla en bakgrund inom branschen vilket ger oss en djupare förståelse för varje enskild persons kompetens och våra kunders behov – av specialister för specialister!

Dfind Science & Engineering har idag ca 350 medarbetare på våra tio orter i Sverige. Vi är en del av Randstad, med närvaro i 39 länder. Läs mer på www.dfind.se/science-engineerg