Resident Engineer Automotive, Göteborg

Publicerad:
2019-03-12
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Maskin, mekanik & konstruktion
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201206241
Sista ansökningsdag:
2019-03-28
Kontakt:
Monica Willeborg
Nedschroef Fasteners i Sverige växer och söker en Resident Engineer som vill vara med på vår tillväxtresa och utveckla våra kunder inom fästelement. 

För oss är vägen framåt affärsmässighet, utveckling och samarbete. Vi tror på att skapa långsiktiga relationer med kundnytta i fokus och på så sätt bidra till professionalism och kvalitet. Vi som arbetar på Nedschroef går till jobbet med stolthet och med vetskapen att vi tillför kundnytta på flera plan. Vill du också vara med och bidra till vår framgång och tillväxt?

Nedschroef i Billdal behöver förstärkas med en Resident Engineer och därför söker vi nu en kollega till Anders som har arbetat på företaget i 9 år. Han började själv som Resident Engineer och vet vad rollen innebär, både det svåra och det lätta. Anders berättar gärna mer om rollen och teamet som du kommer att tillhöra om du är intresserad. Genom att dela med oss av våra styrkor blir vi tillsammans både starkare och skickligare! Håller du med?

I rollen som Resident Engineer hos oss kommer du att sitta ute hos kund 2-3 dagar per vecka och övrig tid träffas vi på kontoret i Billdal. Det är en bred roll med många tvärfunktionella kontakter där du snabbt inser att du har stor nytta av din förmåga att lyfta blicken och tänka framåt. Du kommer att få många tillfällen att använda dina kommunikativa färdigheter i kontakter med kunder, partners och dina kolleger runt om i världen.

Ansvarsområden

 • Tekniskt ansvarig för selekterade kunder
 • Agerar Projektledare mellan våra fabriker och kund
 • Utvecklar samarbetet med kunderna
 • Utvecklar tekniska lösningar i nya projekt och jobbar med förbättringar i befintliga projekt
 • Utför enklare beräkningar och granskar ritningar
 • Löser teknikfrågor i produktion/montering hos kund
Du sätter mål, följer upp dina projekt och tillsammans med Anders och övriga kollegor på kontoret ansvarar du för att utveckla våra kundrelationer.

Vem är du?
I rollen som Resident Engineer hos oss trivs personer som gillar att ta ett helhetsgrepp i projekten både när det kommer till teknik och affär. Du gillar vara nära kunden och produkten, där det verkligen händer. Du ser lösningar, kan planera och utmanar kunderna i teknikdialogerna. 

Din bakgrund

 • B.Sc/ M.Sc inom Maskin, Mekanik eller Mekatronik.
 • Arbetslivserfarenhet från Automotive-branschen
 • Viss erfarenhet av konstruktion och CAD
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort B
Rekryterande företag: Nedschroef Fasteners AB

Ort: Göteborg/Billdal

Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Om Nedschroef:
Nedschroef firar 125 års jubileum i år och är ledande inom utveckling, tillverkning och leverans av fästelement och specialdelar med kundanpassade lösningar till bilindustrin över hela världen. I Sverige är vi ca 30 anställda och har kontor i Billdal vid Kungsporten och i Södertälje. Vår verksamhet finns idag på 26 platser i 14 länder och vi är ca 2000 anställda med huvudkontor i Helmond, Nederländerna. För mer information om oss: www.nedschroef.com.

Mer information:
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind Science & Engineering. För mer information om rekryteringen är du välkommen att kontakta Monica Willeborg på tel. 072-988 94 19 eller via e-post: monica.willeborg@dfind.se
Välkommen med din ansökan via www.dfind.se/science-engineering

Sista ansökningsdag: 2019-03-28