Scanreco söker två Produktionstekniker i Stockholm

Publicerad:
2018-06-29
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Produktion & processteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201153444
Sista ansökningsdag:
2018-08-19
Kontakt:
Jan Smith
Scanreco är ett svenskt företag som marknadsför, utvecklar och tillverkar system för radiostyrning av kranar och maskiner. Scanreco har positionen som en av de största leverantörerna i denna industri och har en positiv utveckling på vår marknad.

Vi behöver nu stärka vår kapacitet inom vår industrialisering och produktionsprocess och rekryterar nu två stycken produktionstekniker.

Arbetsuppgifter
Vi söker två personer till vår operationsavdelning som, förutom arbete med produktionsflödet och ständiga förbättringar, även är involverad i våra produktutvecklingsprojekt samt transfereringsprojekt till våra leverantörer.

Målet med båda dessa positioner är att säkerställa att våra produkter är designade för en kostnadseffektiv produktion samt med en hög kvalitetsnivå.

Vår uppgift är att till utvecklingsprojekten bidra med expertkompetens i produktionsrelaterade frågor med syfte att bli så kostnadseffektiva som möjligt. Vi bedriver ett flertal projekt parallellt och i olika tidsfaser vilket ställer krav på att arbeta systematiskt med stort fokus på att få gränssnittet mellan utveckling och produktion samt våra underleverantörer att bli så effektivt som möjligt.

Din Bakgrund
Som person är du drivande, positiv och samarbetsvillig. Det krävs även att du klarar av att arbeta med flera projekt samtidigt.

För att nå våra mål bör du ha detta med dig sedan tidigare:

  • Högskoleexamen med teknisk inriktning eller liknande
  • 3-5 års erfarenhet inom elektronikproduktion
  • Erfarenhet av lämpliga utvecklingsverktyg som DFA/DFM
  • Erfarenhet av LEAN principer
  • Vana att arbeta med beredning i ERP system
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande är även:

  • Erfarenhet av CAD
  • Andra språk förutom svenska och engelska
I tjänsten ingår även ca 20-30 resdagar/år.

Arbetsgivare: Scanreco AB

Ort: Sätra, Stockholm

Antal platser: 2

Sista ansökningsdag: 2018-08-19

För information: I denna rekrytering samarbetar Scanreco med Dfind Science & Engineering. Sista ansökningsdag är 19 augusti. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Smith, 072-515 55 15, notera att Jan har semester från den 29 juni till den 5 augusti.

Om Scanreco
Scanreco grundades 1984 i Södertälje och är ett bolag i kraftig organisk tillväxt. Scanreco är idag den ledande OEM-leverantören av professionella fjärrstyrningssystem till internationella kran- och maskintillverkare. Scanreco har utvecklat och levererat tillförlitliga fjärrstyrningssystem till alla delar av världen sedan 1980-talet vilket också varit nyckeln till framgång. OEM-leveransen är kärnaffär än i dag, men flera andra mobila applikationstillverkare har upptäckt Scanreco som leverantör av radio-/fjärrstyrningssystem för olika mobila applikationer. Scanrecos system kommunicerar med kundens system, vanligtvis via CAN-bus kommunikation.

Idag kan du hitta Scanrecos produkter i alla delar av världen. Deras globala närvaro gör att de kan arbeta med världens ledande kran- och maskintillverkare. Scanrecos globala närvaro stöds av ett växande nätverk av dotterbolag och distributörer

Keywords: produktionsteknik, lean, DFA, DFM, ERP-system, elektronikproduktion, projektledning, R&D, industrialisering, produktionsutveckling, processutveckling