Sektionschef produktion till Fresenius-Kabi i Brunna i Upplands-Bro

Publicerad:
2018-04-18
Ort:
Upplands-Bro, Stockholms län
Kategori:
Chef & projektledning
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201068835
Sista ansökningsdag:
2018-05-02
Kontakt:
Jenny Davidsson
Telefonnummer:
070-544 82 38
Vill du arbeta för ett världsledande företag som tillverkar produkter som räddar liv? Är du en strategisk problemlösare med en ovanlig förmåga att svetsa samman människor och få dem entusiastiska inför förändringar? Då kan det vara dig vi söker till Fresenius Kabi i Brunna.

Dina arbetsuppgifter
Som vår nya Sektionschef ansvarar du för enhetens arbete med arbetsmiljö, produktionsresultat och ekonomi. Efterfrågan på våra produkter växer och en av utmaningarna i denna roll är att öka effektiviteten så att vi kan möta marknadens behov. Du leder och utvecklar din verksamhet som är placerad huvudsakligen i Brunna och delvis även i Uppsala, och ser till att din enhet har rätt bemanning med rätt kompetens. Du ansvarar även för att rutiner och processer fungerar på bästa sätt enligt lag- och GMP-krav. Vi arbetar flödesinriktat, dvs. med mycket tvärfunktionellt samarbete.

Som Sektionschef tillhör du produktionens ledningsgrupp och rapporterar till produktionschefen. Du har direkt personalansvar för 15-20 kollektivanställda personer.

Din profil
Vi tror att du är högskoleutbildad inom kemi, maskin eller motsvarande. Du bör ha minst fem års erfarenhet av arbete inom produktionsverksamhet samt dokumenterad erfarenhet av tekniskt utvecklingsarbete, gärna som chef. Meriterande är tidigare erfarenheter inom läkemedelsbranschen, hög kompetens inom kemitekniska processer samt validering och förbättringsarbete. Kunskaper inom GMP samt ett brinnande intresse för produktion är en självklarhet. Engelska är vårt koncernspråk vilket du behärskar i både tal och skrift.

För att bli framgångsrik som Sektionschef är du förmodligen en person med ett starkt engagemang, ledaregenskaper och driv. Du är inte rädd för att ta nästa steg och vill ständigt arbeta med utveckling. Du brinner för ledarskap och ser det som en utmaning att ta fram det bästa hos dina medarbetare. Förtroende får du genom en öppen och kommunikativ dialog. Har du dessutom en stark analytisk sida som hjälper dig att ta dig an komplexa problem och frågeställningar är du rätt person för tjänsten.

Vi erbjuder vår nya Sektionschef en spännande och utmanande roll i en dynamisk organisation. Om du känner igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med att skapa vår framtid, är du varmt välkommen med en ansökan. Tjänsten är placerad i Brunna men innebär även viss närvaro i Uppsala.

Information om anläggningen
I anläggningen ställs höga krav på säkerhet, och vissa delar av produktionen är explosionsklassad miljö. I produktionen finns viss utrustning som inte är förenlig med pacemaker och äggpulver hanteras i produktionen.

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar både verksamhet i Brunna och Uppsala.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 2 maj.

Information
I denna rekrytering samarbetar Fresenius-Kabi med Dfind Science & Engineering. För mer information kontakta Jenny Davidsson på jenny.davidsson@dfind.se eller 070-544 82 38. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan via www.dfind.se/science-engineering.

Uppdragsgivare: Fresenius-Kabi

Ort: Stockholm

Om Fresenius-Kabi:
Vi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi ingår i den tyska Freseniuskoncernen. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot "Caring for Life" vill vi med stöd av vår mångåriga erfarenhet inom klinisk nutrition och infusionsterapi bidra till att uppfylla dessa mål, en strävan som förenar våra omkring 33 000 medarbetare inom Fresenius Kabi och som är en viktig del av vår företagsidentitet.

I Sverige har Fresenius Kabi ca 1000 medarbetare. Ledningen för Global Operations Clinical Nutrition & Pharma finns i Uppsala liksom vårt Marknadsbolag. I Uppsala finns också vår moderna produktionsanläggning för intravenösa näringslösningar. I Brunna, Kungsängen, finns vår produktionsanläggning för råvarutillverkning av bland annat äggfosfolipider.

På Fresenius-Kabis anläggning i Brunna finns en hundgård, så det är möjligt att ta med sin hund till jobbet.