Senior Mekanikingenjör i Jönköping

Publicerad:
2018-04-09
Ort:
Jönköping, Jönköpings län
Kategori:
Maskin, mekanik & konstruktion
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201140074
Sista ansökningsdag:
2018-05-01
Kontakt:
Emma Forsman
Telefonnummer:
0702-438407
Har du flera års erfarenhet av konstruktion? Tänker du innovativt och har god förståelse för avancerad elektronik och mjukvara? Då kan du vara den vi söker!

Till vår kund söker vi nu en senior mekanikingenjör. I rollen kommer du att arbeta med primärutveckling av världsledande konsumentprodukter och du kommer att vara en viktig del under hela produktutvecklingsprocessen.

Omfattning: Heltid

Ort: Jönköping

Sista ansökningsdag: 2018-05-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emma Forsman, emma.forsman@dfind.se, 0702-438407

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en flerårig bakgrund som konstruktör, med goda kunskaper inom utveckling och innovation. Du har erfarenhet av att arbeta med olika material såsom konstruktionsplaster, aluminium och magnesium och du har god förståelse för avancerad elektronik och mjukvara. För att lyckas i rollen bör du vara van vid att driva hela produktutvecklingsprocessen från idé till färdig, testad funktion samt kunna bygga ihop och utvärdera dina egna prototyper. Dokumenterad och aktuell kunskap i Catia V5 är ett krav och det ses som meriterande om du även har arbetat i Smarteam.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har ett innovativt sinne och är inte rädd för att komma med nya idéer eller ha problem att starta upp arbetet från ett nästan vitt papper. Det är viktigt att du inte är rädd för att ta hjälp av andra i projektet eller företaget för att kunna lösa dina uppgifter. Du har lätt för att samarbeta i team och är van vid att planera och organisera ditt arbete, därför är det också viktigt att du är bra på att kommunicera, både i tal och skrift på svenska och engelska.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.
Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.
Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult!