Senior Support Engineer

Publicerad:
2019-03-14
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Deltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201208577
Sista ansökningsdag:
2019-03-24
Kontakt:
Lisa Nguy
Trivs du med att jobba i produktionsmiljö och vill jobba tvärtfunktionellt i en varierad roll? Dfind Science & Engineering söker efter Senior Support Engineers på både heltid och deltid (50%) för konsultuppdrag fram till och med december 2019 hos vår kund Valneva.

Valneva är ett internationellt bioteknikföretag fokuserat på att utveckla innovativa livräddande vacciner. På anläggningen i Solna tillverkas bl. a koleravaccinet Dukoral. Fabrikens prestanda och produktkvalitet är avhängig av en väl fungerade serviceorganisation som utför tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fabrikens tekniska system.

Som konsult på Dfind S&E får du möjlighet att ingå i ett större konsultteam och därmed få möjligheten att bredda ditt nätverk och få möjligheten att arbeta på olika arbetsplatser inom branschen. Vi ses ungefär en gång i månaden och varvar AW med intressanta föreläsningar och relevanta utbildningar. Vi som konsultchefer ser det som vår huvuduppgift att stötta dig i ditt dagliga arbete samt att skapa förutsättningar för att du ska nå dina yrkesdrömmar.

Rollbeskrivning

I rollen som senior support engineer jobbar man tvärfunktionellt i GMP-miljö och stödjer produktionen med kunskap kring processer och produktionsutrustning i fermenterings- och reningsstegen av produkterna. Funktioner som man kommer få jobba med inkluderar bl a produktionsoperatörer, QA, QC, production support engineers. Arbetsuppgifter inkluderar

  • Avvikelseutredningar, CAPAs, cc-ärenden
  • Driva och implementera validerings- och kvalificeringsprojekt
  • Skriva och revidera SOPar, batchprotokoll,
  • Upplärning av produktionsoperatörer
Kvalifikationer

För denna roll söker vi dig som har en utbildningsbakgrund inom bioteknik, kemiteknik eller liknande. Du ska tidigare ha jobbat inom GMP-reglerad verksamhet i en liknande roll och erfarenhet av renrumsarbete är ett krav. Som person är du en fena på att kommunicera då rollen kräver samarbete på hög nivå och det ingår upplärning av kollegor i produktionen. Du är även analytisk då rollen kräver att man kan detektera avvikelser och brister i processerna, samt att du är flexibel och kan anpassa dig efter behov av stöd som kan uppstå från produktionen. Denna roll kräver även flytande svenska och engelska.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Stockholm

Omfattning: heltidstjänst och deltidstjänst 50%

Sista ansökningsdag: 2019-03-24, urval och intervjuer görs löpande, se därför till att skicka in din ansökan snarast möjligt

För information: Lisa Nguy, lisa.nguy@dfind.se, Observera att pga GDPR behandlar vi ej ansökningar via email.

Företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.