Serviceingenjör i Stockholm

Publicerad:
2018-09-19
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Applikation & support
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201148875
Sista ansökningsdag:
2018-10-07
Kontakt:
Peter Janson
Telefonnummer:
072-5883223
Är du en driven serviceingenjör på jakt efter nya utmaningar? Vill du arbeta med teknisk service på ett kundnära företag som levererar den senaste teknologin till svenska sjukhus inom röntgen och bilddiagnostik? Då är du definitivt den vi söker!

Mediel rekryterar en serviceingenjör för att tillsammans i ett team av nio kollegor utföra service och installationer av utrustning inom bilddiagnostik ute på våra svenska sjukhus. Tjänsten utgår från Mediels stockholmskontor och innebär resor över hela Sverige. Arbetet ställer krav på ödmjukhet inför kunden och stor förståelse för produkterna och den verksamhet som de används inom.

Mediel erbjuder ett varierande och stimulerande arbete där du utvecklas tillsammans med ett kompetent och dedikerat team. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tjänstebil och andra förmåner. Resor med övernattning förekommer.

Kvalifikationer:
Vi ser att du som söker har teknisk gymnasie- eller högskoleutbildning med relevant arbetslivserfarenhet. Du har gärna ett par års arbetslivserfarenhet som serviceingenjör, t.ex. av avancerad utrustning inom medicinteknik, processindustrin eller annan industriell verksamhet. Vi välkomnar även dig som är nyligen utexaminerad från tekniskt program på högskolenivå att söka tjänsten.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av felsökning på schemanivå. Erfarenhet från röntgen, annan bilddiagnostisk verksamhet och elbehörighet BB1 är meriterande.

För att lyckas med ditt arbete som serviceingenjör krävs att du är engagerad och lösningsorienterad med ett stort tekniskt kunnande. Vi ser även att du är social och självgående med uttalad känsla för servicearbete och kundrelationer. Utmärkt svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Mediel är ett privatägt svenskt bolag med huvudkontor i Göteborg och med regionkontor i Stockholm och servicekontor i Skåne. Vi installerar och underhåller diagnostikutrustningar, främst röntgenutrustningar, på landets sjukhus. Våra produkter kommer från ledande tillverkare i världen och företräder det senaste inom medicinsk teknik och elektronik. Vi har även en omfattande utbildningsverksamhet. För närvarande är vi 26 anställda och omsätter ca 100 miljoner kronor per år. Läs mer på www.mediel.se

Ansökan:
Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar Mediel med Dfind Science & Engineering. Kontakta rekryteringskonsult Peter Janson, 072 – 588 32 23 för information. Sök tjänsten via www.dfind.se/science-engineering. Urval sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Uppdragsgivare: Mediel

Ort: Stockholm