Site Manager

Publicerad:
2019-05-06
Ort:
Landskrona, Skåne län
Kategori:
Chef & projektledning
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201193884
Sista ansökningsdag:
2019-05-26
Kontakt:
Karolina Andersson
Telefonnummer:
0705736613
Vill du axla rollen som Site Manager på MariboHilleshög Research AB? Här får du möjligheten att vara med och driva verksamheten framåt, i en bred tjänst som ger dig ansvar att driva och utveckla arbetet inom såväl administration, HSE (health, safety, environment) som infrastrukturen. Välkommen till ett bolag i stark utveckling, med en tydlig målsättning för framtiden!

Tjänsten i korthet
I rollen som Site Manager tar du ansvar för administrativt arbete på ledningsnivå samt ansvarar för infrastrukturen på siterna i Landskrona och Falkenberg. Du skapar en struktur för hur översyn och underhåll ska bedrivas, såväl tekniskt som dokumentationsmässigt. Du ansvarar för att HSE och lagkrav efterlevs. Delar av arbetet bedrivs i projektform där du tar täten.

Genom ett starkt affärsmannaskap kommer du att samordna mellan många olika kontaktytor, både internt och externt. Du är den drivande i att upprätta och utveckla avtal med externa entreprenörer och har i detta arbete nytta av såväl tekniska, som administrativa färdigheter och erfarenheter. För dina ansvarsområden upprättar du en budget som du sedan förhåller dig till och tar ansvar för tillsammans med den du rapporterar till d.v.s. Operations Manager.

Vid revisioner av diverse slag, är du ansvarig kontaktperson från bolagets sida. Detta ger dig goda möjligheter att utveckla och vidareutveckla dina erfarenheter kring kontakt med olika myndigheter, administrativa färdigheter samt dokumentation av rapporter och policys.

I rollen kommer du att ha det övergripande personalansvaret för två medarbetare inom ekonomi och administration. Det förekommer en del resor i tjänsten, men de mest frekventa är dagsturer till siten i Falkenberg dit du förväntas åka någon dag per månad.

Dina erfarenheter
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har minst fem års arbetslivserfarenhet inom likvärdigt verksamhetsområde. Du har en högskoleutbildning inom teknik, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av administrativt arbete på ledningsnivå, som ex. att upprätta och underhålla dokumentation, avtal, policys samt diverse rapporter. Du har ett genuint intresse för och erfarenhet av HSE-området. Vidare har du erfarenhet av revisioner samt myndighetskontakter. Erfarenhet av projektledning samt en bra teknisk förståelse och ett brett engagemang är också förutsättningar för att prestera i rollen. Du har förhandlingsvana samt en god ekonomisk förståelse.

Vi ser att du är digitalt nyfiken och har god vana av att arbeta med olika dataprogram. Du har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, såväl muntligt som skriftligt. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledningssystem, personalansvar samt arbetat i bolag med utländska ägare.

Som person identifierar du dig med egenskaper som driv, relationsbyggande och prestigelöshet. Du är snabbfotad, förbättringsfokuserad och har en fallenhet för att effektivisera och optimera. Du är nyfiken, har god initiativförmåga och trivs med att sätta dig in i nya uppgifter. Som ledare är du en kommunikativ lyssnare, problemlösare som ser ditt team. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta och bygga varaktiga relationer med medarbetare på alla nivåer i organisationen men också med externa parter. Du är en trygg beslutsfattare och trivs med att ta dig an arbetsuppgifter och driva dem självständigt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Arbetsgivare: MariboHilleshög Research AB

Ort: Landskrona

Omfattning: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2019-05-27

I denna rekrytering samarbetar MariboHilleshög Research AB med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson 0705-73 66 13.

Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering/

Vi tillämpar löpande urval, så ansök så snart du har möjlighet.

Välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:

MariboHilleshög har en mer än 100-årig historia av att bedriva forskning och förädling av sockerbetssorter baserat i Sverige/Danmark. MariboHilleshög grundades i sin nuvarande konstellation den 1 oktober 2017 och är idag en strategisk affärsenhet i DLF-koncernen, ett globalt fröföretag med huvudkontor i Danmark med anställda i 20-talet länder. Cirka 300 anställda arbetar inom enheten dedikerad till sockerbetsverksamheten med förädling, utsädesproduktion och försäljning. Landskrona är centrum för forsknings- och utvecklingsverksamheten i MariboHilleshög med cirka 80 anställda (varav ca. 13 arbetar i Falkenberg) och går under namnet MariboHilleshög Research AB. Varumärkena marknadsförs separat i mer än 35 länder.

Sökord: Site Manager, MariboHilleshög, HSE, Landskrona, Fastighetsteknik, Underhåll