Site Manager

Publicerad:
2019-01-08
Ort:
Landskrona, Skåne län
Kategori:
Bygg, anläggning & fastighet
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201193884
Sista ansökningsdag:
2019-02-03
Kontakt:
Karolina Andersson
Telefonnummer:
0705736613
Nu finns möjligheten att axla rollen som Site Manager på MariboHilleshög Research AB med ansvar för infrastruktur och administration på siterna i Landskrona och Falkenberg. Vi behöver någon som kan driva och utveckla arbetet med siterna genom att ansvara för fastigheter, teknik, HSE, underhålls- och förbättringsarbete. Välkommen till ett spännande bolag med goda utvecklingsmöjligheter, starka ägare och en tydlig målsättning för framtiden.

Tjänsten i korthet

I rollen som Site Manager har du ansvaret för infrastrukturen på våra siter i Landskrona och Falkenberg. Du hanterar tekniska frågor rörande service och underhåll samt ser till att verksamheten uppfyller de juridiska kraven. Du representerar verksamheten i kontakten med svenska myndigheter och säkerställer att erforderliga tillstånd erhålls samt att rapporter och uppgifter rörande verksamheten samlas in och förmedlas till respektive myndighet. Du planerar, budgeterar och driver underhålls- och förbättringsarbetet. En viktig del i arbetet är att förhandla och teckna avtal med leverantörer, entreprenörer samt försäkringsbolag. Som Site Manager driver du HSE-frågorna i enlighet med svensk lag och praxis. Du har det övergripande personalansvaret för två medarbetare inom ekonomi och administration. Du rapporterar till Operations Manager.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå eller motsvarande kompetens samt att du har arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Vidare söker vi dig med engagemang och bred förståelse för teknik där du troligen har erfarenhet av att driva projekt inom områdena fastighet, el, VVS, underhåll m.m. Vi ser även att du har erfarenhet av ledarskap i någon form, förmodligen som projektledare. Goda kunskaper i svenska och engelska samt god förståelse för redovisning/ekonomi ser vi som en förutsättning för att du ska vara kompatibel för tjänsten.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet inom HSE-området samt erfarenhet av myndighetskontakter. Du är kommunikativ, lyhörd och har lätt för att samarbeta med medarbetare på alla nivåer i vår organisation men också med personer utanför organisationen - du bygger varaktiga relationer. Engagemang, problemlösning och nyfikenhet definierar ditt arbetssätt. Du är prestigelös, förbättringsfokuserad med fallenhet för att effektivisera och optimera. Du är nyfiken på att lära av andra men besitter även förmågan att själv ta initiativ till att söka och ta in kunskap.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Arbetsgivare: MariboHilleshög Research AB

Ort: Landskrona

Omfattning: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2019-02-03

I denna rekrytering samarbetar MariboHilleshög Research AB med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson 0705-73 66 13.

Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering/

Vi tillämpar löpande urval, så ansök så snart du har möjlighet. Välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:

MariboHilleshög har en mer än 100-årig historia av att bedriva forskning och förädling av sockerbetssorter baserat i Sverige/Danmark. MariboHilleshög grundades i sin nuvarande konstellation den 1 oktober 2017 och är idag en strategisk affärsenhet i DLF-koncernen, ett globalt fröföretag med huvudkontor i Danmark med 1150 anställda i 20-talet länder. Cirka 300 anställda arbetar inom enheten dedikerad till sockerbetsverksamheten med förädling, utsädesproduktion och försäljning. Landskrona är centrum för forsknings- och utvecklingsverksamheten i MariboHilleshög med cirka 80 anställda (varav ca. 13 arbetar i Falkenberg) och går under namnet MariboHilleshög Research AB. Varumärkena marknadsförs separat i mer än 35 länder.