Studenter sökes till helgarbete och sommarjobb i Solna

Publicerad:
2018-04-24
Ort:
Solna, Stockholms län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Part time
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201129882
Sista ansökningsdag:
2018-05-07
Kontakt:
Åsa Skogsberg
Telefonnummer:
0722-441036
Är du student inom naturvetenskap eller teknik och söker ett intressant extrajobb på helgerna samt sommarjobb? Har du intresse för labteknik och/eller molekylärbiologi? Då passar kanske rollen som In process testing (IPT)-analyst dig!
I rollen som IPT analyst testar du kontinuerligt molekylärbiologiska produkter under tillverkningen. I din roll spelar du en viktig del i verksamheten där du bidrar med noggrant laborativt arbete och dokumentation. Du kommer att ha omfattande informationsutbyte med andra i din grupp och med andra avdelningar på företaget och passar därför dig som gillar att samarbeta. Cepheid erbjuder nu en spännande roll i ett starkt växande bolag där du får vara med att få produkter godkända till nästa tillverkningssteg i processen. IPT-gruppen bemannar testningen av gående produktion dygnet runt och vi söker nu nya medarbetare för arbete på helger och över sommaren på 3-skift (dag-, eftermiddag- och nattpass).

Ansvarsområden som IPT analyst:
-Syning och funktionskontroll av tillverkad produkt

-Dokumentation av testresultat

-Felsökning vid funna fel

-Återkoppling till produktions- och utredningsgrupperna

Kvalifikationer:
Du som söker bör gå en utbildning inom naturvetenskap eller teknik som innehåller laborationer och det är meriterande om du har erfarenhet av realtids-PCR. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och är van att arbeta med MS Office.

Som person är det viktigt att du är noggrann, metodisk och känner dig bekväm med att kommunicera dina resultat till andra. Du tycker om laborativt arbete och trivs där det händer mycket. Arbetet innebär i bland snabba förändringar och det är därför en fördel att du har en positiv attityd, är stresstålig och tycker om att verka i en flexibel miljö.

Välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare: Cepheid AB

Ort: Sundbyberg

Omfattning: Deltid

Sista ansökningsdag: Eftersom Cepheid önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt uppmanar vi dig att skicka in din ansökan så snart du kan. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För information: I den här rekryteringen samarbetar Cepheid med Dfind Science & Engineering. Du är varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Åsa Skogsberg, tele 0722-44 10 36, asa.skogsberg@dfind.se för frågor. Vänligen sök tjänsten via https://www.dfind.se/science-engineering/

Om Cepheid:

Cepheid är ett av världens snabbast växande företag inom molekylärdiagnostik. Företagets unika diagnostikplattform används över hela världen och gör en skillnad för patienter eftersom diagnos och val av behandling underlättas av testresultaten. Cepheid erbjuder ett brett sortiment av diagnostikprodukter inom virologi, bakteriologi och onkologi som kan möta morgondagens krav på säker, snabb och flexibel diagnostik såväl i västvärlden som i länder med begränsade resurser. Globalt representeras företaget av huvudkontor i Sunnyvale, Kalifornien, sälj- och marknadskontor i bl.a. Toulouse, Frankrike samt teknologi och kemicenter i Bothell, Washington. Cepheid AB, som ingår i Danaherkoncernen, är beläget i Solna och närmare 250 medarbetare inom framförallt produktion, kvalitetskontroll, forskning och utveckling.