Sustaining Engineer till Inmotion Technologies i Tyresö

Publicerad:
2018-10-17
Ort:
Tyresö, Stockholms län
Kategori:
El & elektronik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201172752
Sista ansökningsdag:
2018-10-28
Kontakt:
Jan Smith
Vill du arbeta i ett världsledande företag och bidra till att skapa framtidens miljövänliga lösningar inom fordonsbranschen? Inmotion hjälper kunder inom industri- och fordonssektorn att elektrifiera sina mobila produkter som t.ex. bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner, truckar och liknande. Vi är en världsledande leverantör av de elektriska motorer och den kraftelektronik som ingår i drivlinan för elektriska och hybrida fordon. Vi utvecklar våra produkter själva och tillverkar i egna fabriker i Stockholm, USA och Kina.

Vi söker nu en skarp elektronikingenjör för en varierande och spännande tjänst till vår avdelning för produktunderhåll.

Det här är en tjänst för dig som gillar tekniska utmaningar och avancerad problemlösning. Du kommer att arbeta i en dedikerad grupp som har som uppgift att säkerställa kvalitén på de produkter som utvecklas och tillverkas på Inmotions site i Stockholm.
Våra produkter är elektriska drivenheter som innehåller elektronikstyrkort, kraftelektronik och mekanik för att åstadkomma kraftledning och kylning samt mjukvara för styrning och kommunikation. Kretskorten innehåller digitala, analoga, MCU, kommunikationskretsar och kraftelektronik.

Du kommer att jobba med avancerad och djuplodande felanalys av Inmotions produkter samt bidra till att fel på komponentnivå såväl som produktions- och konstruktionsproblem blir åtgärdade. En viktig del av arbetet är dokumentation och återkoppling till utvecklingsavdelningen, serviceavdelningen och en del direkt till våra kunder.

Din bakgrund:

  • Civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot elektro, teknisk fysik, mekatronik, eller motsvarande kunskaper genom erfarenhet. Djupa kunskaper inom elektronik ända ned på komponentnivå.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av felsökning med höga arbetsspänningar och höga strömmar samt erfarenhet av digital och analog elektronikverifiering på kretskortsnivå.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av elektronikutveckling för fordonsindustrin, kunskaper i design för produktsättning i serier större än 1-10k samt kunskaper i kraftelektronik och HW nära programmering av MCU.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
För att lyckas i denna roll bör du ha en bred teknisk förståelse och gedigen kunskap inom elektronikkonstruktion samt ett intresse att förstå hur Inmotions produkter fungerar ute hos våra kunder. Som person är du driven och tar egna initiativ, är social och gillar att arbeta i projekt och team.

Inmotion Technologies erbjuder en omväxlande roll i en global koncern som ger stora möjligheter till professionell utveckling för rätt person. Vi är stolta över att våra produkter bidrar till miljövänliga lösningar i teknikens framkant för dagens och framtidens fordonsmarknad. För att trivas hos oss bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Inmotion Technologies AB.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar Inmotion Technologies med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Smith , på 072-515 55 15 eller jan.smith@dfind.se. Välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare: Inmotion Technologies AB

Ort: Stockholm

Sista ansökningsdag: 28 okt 2018.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Inmotion är en ledande global OEM-leverantör av elektriska drivsystem och komponenter. Kunderna finns över hela världen bland tillverkare av truckar, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och bussar. Under 2014 uppgick omsättningen till 100 miljoner dollar. Inmotion har kontor och tillverkning fördelat över tre enheter i Sverige, Kina och USA med drygt 300 anställda. På huvudkontoret i Stockholm arbetar cirka 160 anställda och här finns bland annat försäljning, utveckling och tillverkning. Inmotion ägs av Zapi Group, Italien, sedan hösten 2014. Hemsidan; www.evs-inmotion.com

Keywords: elektronikingenjör, test, felsökning, hårdvara, hårdvarukonstruktion, fordonsindustri, Automotive, electrical engineer, sustaining engineer