Talent Manager Engineering i Stockholm

Publicerad:
2018-09-14
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Teknisk försäljning & marknadsföring
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201172070
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontakt:
Britta Granath
Talent Manager till Dfind Science & Engineering
Vill du vara med och hitta framtidens talanger inom Engineering? Vill du jobba i ett engagerat team där vi varje dag gör skillnad på arbetsmarknaden? Trivs du i möten med nya människor? Då kan det här vara din nästa utmaning!

Vi söker nu en Talent manager som ska ansvara för kandidatflödet mot konsultaffären i vårt drivna Engineering-team i Stockholmsregionen.

Som Talent Manager på Dfind, med specialisering inom Engineering, ansvarar du för kandidathanteringen där du hittar och kvalitetssäkrar våra passande kandidater som är aktuella för våra konsultuppdrag.

Som Talent Manager är du en viktig del av konsultaffären på Dfind. Genom att proaktivt leta och träffa våra framtida talanger och hitta den kompetens som våra kunder efterfrågar bidrar du till våra kunders och kandidaters framgång. I ditt dagliga arbete träffar du kandidater genom intervju och sociala sammanhang och säkerställer att deras kompetens motsvarar det vi söker.

Din profil
Vi söker en person med utbildning och bakgrund inom Teknik/Engineering. Du drivs av att göra skillnad och trivs i mötet med nya kontakter. Du har ett prestigelöst förhållningssätt till människor och arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen behöver du vara flexibel, social, företagsam och självgående.

Om oss
På Dfind Science & Engineering är vi specialiserade på att hitta och utveckla de bästa personerna som arbetar inom teknik och naturvetenskap och erbjuda dem intressanta uppdrag hos våra kunder. Vi har lång och bred erfarenhet inom våra respektive branscher och förstår därför både våra kunders och våra konsulters behov.

Välkommen till oss på Dfind Science & Engineering!

Ort: Stockholm

Ansökan
För mer information om tjänsten kontakta gärna Britta Granath, 073-343 46 24. Ansökan via https://www.dfind.se/science-engineering/lediga-jobb/

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2018-09-30