Team Leader Supply-Chain

Publicerad:
2018-11-09
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Teknisk inköp & supply chain
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201170950
Sista ansökningsdag:
2018-11-26
Kontakt:
Tim Nilsson
Telefonnummer:
0724-503234
Har du erfarenhet av förbättringsarbete inom Supply Chain? Då har vi din nya utmaning här i Malmö!

Vår samarbetspartner är i behov av dig som kan ta dig an utmaningen att effektivisera och utveckla arbetsprocessen inom Supply Chain på företagets fabrik i Malmö. I rollen som Team leader förväntas du arbeta aktivt med att förbättra arbetsprocessen. Det innefattar hela kedjan - avrop, planering och utlastning där förbättringar identifieras och implementeras. Fokus kommer även ligga på att förbättra arbetsgången i affärssystemet. I dagsläget använder företaget M3 inom SCM (Supply Chain Management). SAP kommer implementeras och företaget vill utforma ett effektivt arbetssätt inför detta.

Tjänsten innefattar även operativt arbete där du förväntas arbeta med implementeringen av förändringarna genom hela Supply kedjan- avrop, planering och utlastning. Som Team leader ansvarar du för en grupp om 4 personer. Det är ditt ansvar att förbättringsarbetet fortgår och att effektivisera arbetsprocessen.

Kvalifikationer:
Vi ser att du har erfarenhet av förbättring inom Supply Chain och drivs av att se förändring till ett mer effektivt arbetssätt. Du har en eftergymnasial utbildning inom Supply Chain eller motsvarande arbetslivserfarenhet med god förmåga att motivera och coacha dina medarbetare. Du förväntas vara en van användare av affärssystem, gärna M3 eller SAP då det innefattas till stor del i förbättringsarbetet. Vi ser att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat samt har B-körkort. För att lyckas i rollen förstår du vikten av kommunikation och du har ett coachande arbetssätt. Du förmedlar din kunskap på ett tydligt sätt, ser dina medarbetares styrkor och drivs av att utveckla och motivera andra människor. Du är målmedveten och har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. För att trivas hos oss behöver du vara flexibel och prestigelös samt är van vid att ta mycket ansvar. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt vilket innebär att du även måste vara en god relationsbyggare.

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tim Nilsson, 072-450 32 34, tim.nilsson@dfind.se. För att ansöka, vänligen ladda upp din CV och personliga brev på www.dfind.se.

Sista ansökningsdag: 2018-11-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Uppdragets längd: Beräknat sex månader

Välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald!