Technology Transfer Specialist

Publicerad:
2018-12-06
Ort:
Köping, Västmanlands län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201189491
Sista ansökningsdag:
2018-12-17
Kontakt:
Benita Hyllebrant
Har du en examen i kemi eller biologi och samtidigt intresserad av produkt och processutveckling snarare än laborativt kvalitetsarbete, då kanske det här är en intressant roll för dig?

Dfind Science & Engineering söker nu en konsult intresserad av att arbeta som Technology Transfer Specialist för uppdrag i Köping. I rollen kommer du att fungera som länken mellan säljorganisationen och produktionen. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande då du dels kommer arbeta med produkt- och processutveckling dels ren kundsupport.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Leda samt utföra produkt- och processutvecklingsprojekt
  • Utveckling, teknisk support och problemlösning för interna och externa kunder
  • Implementering av metodik i GMP-klassad produktion
  • Utredning och ändringsärenden
  • Kundsupport
Du kommer tillhöra avdelningen Technology Development and Customer Support (TDC) som ansvarar för produkt- och processutvecklingsprojekt, teknisk support, kundsupport samt offert och orderhantering. Rollen erbjuder därför en bra möjlighet att få insyn i företagets övergripande processer och funktioner. Långsiktigt finns det goda förutsättningar för överrekrytering till kund eller att uppdraget fungerar som en språngbräda för fortsatt karriär inom läkemedelsbranschen. Som konsult på Dfind S&E kommer du ha en engagerad konsultchef vars jobb är att säkerställa att du har förutsättningar att leverera under uppdraget och vägleda dig i den fortsatta karriär.

Erfarenhet och Person

  • Examen i kemi eller bioteknik gärna med focus på organisk kemi
  • Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbete så som försäljning, kundsupport, produkt- eller processutveckling eller arbete som laboratorieingenjör.
  • Kompetens inom PCR, organkemi, kromatografi är meriterade. Goda kunskaper i MS Office-paket (t.ex. Excel, Word, Outlook, PowerPoint). Goda kunskaper i engelska och svenska (tal och skrift).
  • Flytande svenska och engelska är ett krav.
Som person är du noggrann, metodisk och trivs i en roll med administrativ tyngd. Du kommer ha många kontaktytor internt och externt och trivs därför med att ta kontakt och interagera med människor. Du är affärsorienterad och trivs att lösa problem i grupp samtidigt som du känner dig bekväm med att utföra mycket av arbetet självständigt.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Köping

Omfattning: Heltid. Detta specifika uppdrag är 6 månader men med möjlighet till förlängning eller övertag av kund. Men det är också möjligt att fortsätta anställningen som konsult på Dfind S&E med nya uppdrag i Mälardalen.

Anställningsform: Tillsvidare, 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2018-12-17, urvalet kommer göras löpande så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktpersoner: Benita Hyllbrant, benita.hyllbrant@dfind.se

Nyckelord: Life Science, Processingenjör, Processutveckling, Produktutveckling, Technology Transfer, Molekylärbiolog, GMP, LEAN.

Om Dfind Science & Engineering:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Som konsult hos oss får du en fast månadslön, tjänstepension, föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla!