Teknisk Projektledare Lund

Published:
2019-02-28
City:
Lund, Skåne län
Category:
Maskin, mekanik & konstruktion
Position:
Övrigt
Job type:
Heltid
Job type:
Rekrytering
Reference number:
201205422
Last apply date:
2019-03-25
Contact:
Malin Jessen
Phone number:
0729889504
Är du en proaktiv ingenjör med goda ventilationskunskaper? Tycker du om att planera och driva meningsfulla projekt? Då kan du vara den vi söker! Hos Avidicare blir du del av ett världsledande företag som hjälper läkare och sjukvårdspersonal eliminera infektioner under operation och därmed räddar liv.

Arbetsbeskrivning
Varje dag dör fyra personer i Sverige till följd av vårdrelaterade infektioner. Avidicare har en nollvision med ett unikt ventilationssystem för infektionskänslig kirurgi. Som teknisk projektledare kommer ditt huvudfokus vara att säkerställa att våra projekt levereras i tid och till rätt kvalitet. Projekten som du tar över från våra säljare innebär att installera vårt ventilationssystem, Opragon, till våra kunder som främst finns i Nordeuropa men också i USA och troligtvis snart i Asien. Arbetet innebär också att kunna ge säljstöd till säljare innan vunnen affär. Rollen är varierande då projekten alltid skiljer sig åt. Alla operationssalar och projektteam är olika och du behöver därmed kunna anpassa din kommunikation efter behovet hos det unika teamet.

För att lyckas i rollen behöver du trivas med flexibla ramar och frihet under ansvar. Vi är ett mindre bolag vilket ställer krav på att du är flexibel, självgående och initiativtagande. Ibland kommer du till exempel behöva arbeta sent mot USA. Antal inkommande projekt kan variera och när det är lite lugnare är det viktigt att vara proaktiv och att du tar initiativ. Likaså att vara självmotiverad och självständig är av vikt då det kan komma dagar, och ibland veckor, utan att du träffar dina kollegor eller din chef. Du måste också vara okej med att ibland vara den enda som arbetar från kontoret. Vi har dock kontor på Medicon Village så det finns alltid intressanta och kunniga människor att prata med och lära känna.

I arbetet ingår också att göra mätningar på sal under pågående operation vilket kräver smidighet och noggrannhet. Med tiden, då vi har tänkt att expandera, kommer detta inte längre vara del av ditt ansvarsområde men det blir en viktig del av arbetet åtminstone det första året.

Avidicare är ett entusiastiskt kunskapsrikt team som vill göra världen lite bättre! Här erbjuds du en roll med stora möjligheter att utforma ditt arbete utifrån dina styrkor och din motivation. Som projektledare rapporterar du till Peter Höjerback som är VD.

Tjänsten innebär en del resande, ca 20-40 resdagar om året.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har goda kunskaper inom ventilation. Vi ser gärna att du har en relevant examen med inriktning inom väg & vatten, maskinteknik eller likvärdigt. Vi tror att du har 5 års relevant erfarenhet, gärna mer. Du har drivit projekt/delprojekt och varit del av en projektorganisation. Vet du hur projekt går till inom ventilation/bygg är det starkt meriterande.

Vi lägger stor viktigt vid personlig lämplighet. Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du är tydlig i din kommunikation och du drivs av att nå resultat och jobbar uthålligt för att uppnå dina mål.

Majoriteten av våra kunder kommunicerar på engelska och alla våra dokument är på engelska. Det är därför ett krav att du hanterar engelska obehindrat både i tal och skrift. Goda kunskaper i svenska är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Om Avidicare
Avidicare AB är ett forskningsbaserat medicintekniskt företag som leder utvecklingen inom forskning och produktutveckling för begränsning av luftburen infektionsspridning inom sjukvården. Företagets främsta produkt Opragon® är en komplett produktserie för begränsning av luftburen bakteriespridning inom olika sjukhusmiljöer, främst för infektionskänslig kirurgi.

Sista ansökningsdag: 2019-03-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Avidicare med Dfind Science & Engineering, för mer information om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Malin Jessen, malin.jessen@dfind.se alt. tel. +46 729-88 95 04. För att ansöka, vänligen ladda upp din CV och personliga brev på www.dfind.se/science-engineering.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sökord: Teknisk PL, Avidicare, Ventilation, Produktansvar, Lund, ventilationsteknik, medicinteknik