Teknisk säljare till PMC Hydraulics i Göteborg

Publicerad:
2018-08-14
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Teknisk försäljning & marknadsföring
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201163612
Sista ansökningsdag:
2018-08-26
Kontakt:
Monica Willeborg
Till PMC Hydraulics söker vi nu en Teknisk Säljare som skall medverka till att driva och vidareutveckla försäljningen mot våra OEM – kunder på svenska marknaden. Du erbjuds ett betydelsefullt och stimulerande arbete i ett företag som kännetecknas av kärnvärdena: Partnerskap, Motivation, Kreativitet och Ansvar.

Du kommer att ingå i ett starkt team av säljare och applikationsingenjörer inom vår nordiska säljfunktion. Ditt starka säljdriv och din affärsmässighet i kombination med ett tekniskt kunnande i industriell miljö är nyckelkompetenser för att lyckas med dessa affärer. PMC Hydraulics är ett marknadsledande företag där rätt person får stora möjligheter att utveckla både sig själv och företaget. Vi är ett mellanstort företag som är flexibelt med korta beslutsvägar och där man har lätt att få gehör för sina idéer. Det finns även stora möjligheter att utvecklas bl.a. genom våra olika internutbildningar.

Tjänsten innebär följande:

  • Proaktivt bearbeta marknaden med hög marknadsnärvaro hos befintliga och potentiella kunder
  • Hålla sig uppdaterad mot marknadens behov och krav
  • Att i nära samarbete med kunderna utveckla/hitta lösningar som driver utvecklingen vidare hos kunden och hos oss
  • Ansvara för förhandling och upprättande av kundavtal
  • Upprätta och genomföra marknadsplan och budget för och tillsammans med kund
Våra önskemål:
Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av teknisk försäljning eller teknisk support. Du har teknisk högskoleutbildning alternativt teknisk arbetserfarenhet och meriterande är en bakgrund från hydraulik, mekanik eller elektronik. Du hanterar svenska och engelska språket flytande både i tal och skrift och du har goda kunskaper i något ERP system, vi använder Microsoft AX och det får du möjlighet att lära dig om du inte kan just det systemet.

Som person är du drivande, kommersiell, agerar proaktivt och driver affärerna till avslut. Du har en naturlig förmåga att hitta nya kunder och applikationer, samtidigt som du kan vårda och utveckla redan befintliga kunder. Ditt tekniska intresse och förståelse bidrar till att se möjliga affärer. Du arbetar strukturerat och målmedvetet under stort eget ansvar och det är viktigt att du trivs med att arbeta i en aktiv och uppsökande säljroll. Stämmer detta in på dig och du dessutom har en drivkraft att ta initiativ och att prova nya vägar, har ett genuint intresse för såväl tradition som nytänkande i allmänhet så tror vi att du kommer trivas hos oss!

Rekryterande företag: PMC Hydraulics

Ort: Du kan utgå från våra kontor i Göteborg, Ystad eller Helsingborg.

Omfattning: Heltid, tillsvidare. Mest dagsresor men övernattningar kan förekomma.

Om oss:
PMC Hydraulics AB ingår i PMC Hydraulics Group som är Nordens ledande leverantör av hydrauliklösningar till industrin. Vårt erbjudande sträcker sig från konstruktion och design till färdiga hydrauliksystem och komponenter. Koncernens kompetens omfattar även elektromekanik och smörjlösningar, vilket ger en unik samlad kompetens för att erbjuda kunderna helhetslösningar. PMC Hydraulics Group omsätter 1,0 miljarder kronor och har drygt 400 anställda i flera länder i Europa och Asien. PMC Hydraulics Group är en del av Dacke Industri, som till 100 % ägs av Nordstjernan.
Läs mer om oss: www.pmchydraulics.com

Mer information:
I denna rekrytering samarbetar PMC Hydraulics med Dfind Science & Engineering. För mer information kontakta Senior Rekryterare Monica Willeborg via e-post: monica.willeborg@dfind.se
Välkommen med din ansökan via www.dfind.se/science-engineering, sista ansökningsdag är den 26 augusti.