Tekniska Projektledare till Swedish Match i Göteborg

Publicerad:
2018-07-04
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Produktion & processteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201146883
Sista ansökningsdag:
2018-08-19
Kontakt:
Nadja Bergman
Swedish Match söker nu Tekniska Projektledare

Har du erfarenhet av projektledning och vill vara med i en intressant förändringsresa samt arbeta proaktivt för att främja utveckling?

Avdelningen ”Processutveckling Göteborg”, inom Supply Chain på Swedish Match, söker nu två drivna och engagerade tekniska projektledare. På Processutveckling jobbar vi med att driva projekt och förbättringsarbete gentemot vår produktionsprocess i fabriken i Göteborg för att säkerställa fabrikens framtida utveckling. Du kommer vara en viktig medspelare i att, tillsammans med oss, inte bara driva dina projekt men också utveckla och förbättra vårt arbetssätt, och hjälpa gruppen uppfylla vårt uppdrag. Som teknisk projektledare leder du tvärfunktionella projektgrupper som arbetar med installations- och förbättringsprojekt, och rapporterar till gruppchef Processutveckling.

Arbetsuppgifter:

  • Leda teknikprojekt inom ny- och ersättningsinstallationer - allt från förstudier, upphandling, installation, idrifttagning och överlämnande
  • Delta löpande i verksamhets- och produktionsprojekt med fokus på kvalitet, effektivitet och lönsamhet
  • Ansvara för att installerade maskiner och utrustning uppfyller kraven i direktiv, förordningar, författningssamlingar och harmoniserande standarder, samt informera personal vid förändringar i dessa
  • Säkerställa att teknisk dokumentation upprättas samt överensstämmer med installation
  • Ta fram tekniska anvisningar för specifika krav för Swedish Match
  • Hålla sig uppdaterad i företagets system, verktyg och processer relaterade till projektledning samt delta i processer för vidareutveckling av dessa.
Rekryterande företag: Swedish Match North Europe AB

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är högskoleutbildad och har tidigare erfarenhet från teknisk projektledning. Vi tror att du är van att arbeta processdrivet och vet vad som skapar lönsamhet. Du har tidigare installerat maskiner, från enklare sådana till mer avancerade. Det är även meriterande om du har bakgrund inom livsmedelsindustrin, förpackningsmaskiner och har ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Vem är du?
Du är en person som trivs i en organisation där det finns stora möjligheter att påverka och ta eget ansvar. Du är driven, ansvarstagande och strukturerad, med ett stort tekniskt intresse. Samtidigt är du naturligt nyfiken och har ett genuint intresse för området vilket gör att du kan skapa engagemang och driva processerna framåt. I den här rollen ligger mycket vikt vid att vara ute i verksamheten för att få en övergripande bild av fabriken och utveckla sitt nätverk. Då du kommer möta människor med många olika kompetenser och bakgrund tror vi att det är viktigt att du gillar det sociala, är kommunikativ och har goda ledaregenskaper. Du tycker om att arbeta proaktivt och att lägga energi där du ser att det behövs.

Är det här du? Välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Swedish Match är en global koncern med ett brett sortiment av marknadsledande varumärken inom produktområdena snus, moist snuff, andra tobaksprodukter (cigarrer och tuggtobak) samt tändprodukter. Koncernen hade 2016, 5070 medarbetare och en försäljning uppgående till 15 551 MSEK. Europe Division ansvarar för tillverkning av rökfria produkter, utveckling av nya produkter och produktportföljen samt har affärsmässigt ansvar i Sverige och Norge. Läs mer på www.swedishmatch.com. Fabrikerna i Kungälv och Göteborg är certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

För information: I denna rekrytering samarbetar Swedish Match med Dfind Science & Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Nadja Bergman 072-9889828. Välkommen med din ansökan via www.dfind.se/science-engineering.

Som en del i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Sista ansökningsdag: 2018-08-19. Urval kommer att påbörjas i mitten av augusti.

Som en del i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.