Testingenjör till Q-linea

Publicerad:
2018-12-06
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201189441
Sista ansökningsdag:
2019-01-06
Kontakt:
Marlene Andersson
Telefonnummer:
0723926582
Testingenjör

Är du en prestigelös lagspelare som vill vara en del av ett ungt och innovativt forskningsföretag? Vill du vara med och utveckla automatiserade system för att effektivt diagnostisera infektionsjukdomar? Då kan det vara just dig vi söker till en spännande roll på Q-linea i Uppsala!
Q-linea utvecklar lösningar för att snabbt och effektivt kunna diagnostisera och behandla infektionssjukdomar, för att på sikt kunna bromsa utvecklingen av antibiotikaresistens och därmed se till att även kommande generationer kan använda antibiotika som en effektiv behandling. Dfind söker nu en junior testingenjör till enheten för integrering och verifiering (I&V) som i dagsläget består av ett team med en projektledare och testingenjör.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Utförande av tester på Q-lineas automatiserade system, datainsamling samt dokumentation och efterföljande felsökning och avvikelsehantering hör till vanliga arbetsuppgifter för en testingenjör på Q-linea. Vid verifiering kontrolleras att utkomsten av designen som utvecklats överensstämmer med specifikationerna för systemet. Parallellt med detta upparbetas och planeras nya krav- och testspecifikationer. Teamet på I&V arbetar tillsammans med övriga grupper inom Q-linea för att integrera delfunktioner till ett system, samt specificera och utföra tester på systemet.

Kvalifikationer
Need to have:

  • Ingenjör- eller naturvetenskaplig universitetsutbildning, alternativt dokumenterad erfarenhet från jobb med liknande arbetsuppgifter.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska (förstå, tala, skriva)
Nice to have:

  • Arbetslivserfarenhet av instrument- och/eller produktutveckling samt verifiering, gärna från en regulatoriskt styrd miljö, till exempel GxP eller verifiering av CE IVD produkt.
  • Erfarenhet av arbetssätt i enlighet med ISO 14971 och ISO 13485 
Som person är du kommunikativ och har stor samarbetsförmåga, då samarbetet mellan olika enheter inom företaget är mycket viktigt i denna roll. Vidare kan du hantera arbetstoppar och snabba förändringar av arbetsuppgifter, samtidigt som du är noggrann och levererar inom deadlines på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt. Du bör trivas i en drivande roll, och strävar efter att såväl du som företaget ska utvecklas.

Rollen hos Q-linea är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Dfind Science & Engineering, och arbeta som konsult hos Q-linea. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter till förlängning.

Arbetsgivare: Dfind Science & Engineering

Plats: Uppsala

Omfattning: 6 månader provanställning hos Dfind med god möjlighet till förlängning, tillsättning omgående.

Sista ansökningsdag: 2018-12-31. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

För mer information: Marlene Andersson 072-392 65 82, marlene.andersson@dfind.se

Om Dfind
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har Du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden. Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.