Trainee inom Life Science - Mälardalen

Publicerad:
2019-04-26
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201216452
Sista ansökningsdag:
2019-06-01
Kontakt:
Julia Gonzales
Är du snart klar med dina studier inom Life Science, eller har redan tagit din examen och jobbat i 0-2 år och vill utveckla din karriär i raketfart? Då uppmanar vi dig att söka till Dfinds nya traineeprogram som kommer fokusera på dig som är ny i arbetslivet och vill ha ut något utöver det vanliga.

Vi söker dig som kan svara JA på följande:

  • Mitt sikte är tydligt inställt på en karriär som ledare eller specialist
  • Jag är otålig och tycker oftast att saker går för långsamt
  • Smart är ett ord som beskriver mig väl (host host)
  • I min kompiskrets är jag känd som initiativtagare
  • Jag har haft extrajobb eller andra sidoprojekt för att bygga på mina erfarenheter
  • Mina studiekamrater och kollegor upplever mig som nyfiken och inte rädd för att ställa frågor
  • Jag är fortfarande ödmjuk inför det faktum att jag har vissa saker kvar att lära (och det är där Dfind Trainee kommer in i bilden)
Stämmer det här in på dig - skicka en intresseanmälan med ditt CV eller Linkedin-profil genom att klicka på ansökningsknappen!

Hur ökar du dina chanser att få en plats i programmet?
Vi riktar oss främst till dig som är intresserad av läkemedelsindustrin och gärna vill jobba i produktionsnära uppdrag där kvalitet är centralt. Meriterande är att du sedan tidigare har erfarenhet av läkemedelsindustrin och har erfarenhet från kvalitetsarbete enligt exempelvis GMP-reglerad laboratorieverksamhet. Det är även meriterande med erfarenhet av kvalificering/validering av utrustning samt erfarenhet av kvalitetssystem.

Om Dfind Trainee
Vårt program är nytt i Sverige, men är sedan många år ett väletablerat koncept inom vårt globala moderbolag Randstad. Du kommer att vara en viktig del av en grupp som har stora möjligheter att forma och tycka till om er utveckling och ert gemensamma traineeprogram. Tillsammans skapar vi förutsättningar för en framgångsrik start på din karriär.
Vårt unika traineeprogram innebär en språngbräda in i den digitala världen. Programmet vilar på tre viktiga fundament: personlig utveckling, gemenskap och möjlighet att applicera dina tekniska kompetenser i flera omväxlande projekt. Du kommer ingå i ett traineeteam med Dfinds alla kompetensområden (IT, Finance och Science & Engineering) och bygga ett nätverk med traineer från alla kompetenser. Där får du bättre inblick inte bara i din egen bransch, utan även möjlighet att lära dig från dina traineekollegor som jobbar i andra delar av en modern verksamhet.

I ditt traineeteam där du utvecklas tillsammans med andra drivna, ambitiösa och smarta traineer kommer du under dina första år i karriären att få uppleva det många får uppleva på tio år. Vårt traineeprogram kommer att stötta dig, utmana dig och ta dig ett steg längre. Med hjälp av oss och legitimerade psykologer får du som trainee en egen skräddarsydd utbildningsplan för personlig utveckling inom bland annat stresshantering, kommunikation, samverkan, målsättning, ledarskap och innovation. Vår utbildningsplan är unik för vårt program och något som vi är extra stolta över - #schoolofwork.

Har du frågor kring programmet?
Hör av dig till Julia Gonzales, Talent Manager, på julia.gonzales@dfind.se eller Hellen Song, Project Manager, på hellen.song@dfind.se. Vårt traineeprogram planerar att starta i september 2019, så vänta inte för länge med att söka!

Sökord: trainee, life science, science, engineering, bioteknik, kemiteknik, kemi, talent, young professionals, search, matchning, junior, nyexaminerad, nyexad, utveckling, karriär, traineeprogram, utbildning, mentor, mentorskap, dfind, randstad

Dfind Science & Engineering ingår idag i Randstadkoncernen, världens största HR-serviceföretag. Den 1 juni byter Dfind Science & Engineering namn till Randstad Engineering och Randstad Life Sciences. Vi behåller dock vår organisation och inte minst vår starka specialisering mot teknik och naturvetenskap inom det som i framtiden blir Randstad Engineering och Randstad Life Sciences.