Underhållsingenjör till Pfizer i Strängnäs

Publicerad:
2019-04-29
Ort:
Strängnäs, Södermanlands län
Kategori:
Kemiteknik
Specialisering:
Kemist
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201213554
Sista ansökningsdag:
2019-05-20
Kontakt:
Britta Granath
Är du en initiativtagande och drivande person som gillar att utveckla arbetssätt? I den här rollen får du bidra med din kunskap inom underhåll, TPM/Lean och samtidigt vara med och utveckla nya arbetsprocesser på siten i Strängnäs.
Vi söker nu en konsult för uppdrag som underhållsingenjör inom Engineering och Maintenance hos vår kund Pfizer Health AB i Strängnäs. Du blir tillsvidareanställd (6 månaders provanställning) hos oss på Dfind Science and Engineering och kommer att ingå i vår växande projektkonsultgrupp. Du arbetar konsultativt ute hos våra kunder och vi hjälper dig att utvecklas och bredda din kompetens genom att vara ute på spännande uppdrag hos våra kunder!

Vi välkomnar även fåmansbolag som är intresserade av att gå in som underleverantörer till Dfind att söka.

Uppdraget planeras starta i maj och pågå fram till september.


Arbetsbeskrivning

I rollen som underhållsingenjör kommer du bland annat ansvara för att utveckla och standardisera arbetssätt och struktur för kommande aktiviteter inom Engineering och maintenance. Du kommer även visualisera nya arbetsprocesser i form av tex styrningstavlor. Arbetet innebär frekvent samarbete med ordinarie personal där ledarskap och social kompetens är en avgörande färdighet. Du kommer rapportera till chef för Utility Engineering & Maintenance i Strängnäs.

Här får du en chans att bli en del av ett härligt team där arbetsuppgifterna är varierande och där din erfarenhet och kunskap kommer att bidra till teamets framgång.

Kvalifikationer:
För rollen som underhållsingenjör söker vi dig som har Civil/högskoleutbildning inom teknik (underhållsutveckling) kemi eller motsvarande område, alternativt lång arbetserfarenhet från TPM/Lean -styrd verksamhet. Du som söker har arbetslivserfarenhet från processindustri där läkemedelstillverkning och arbete enligt GMP är meriterande. Du har kunskap och erfarenhet av att implementera systematiska arbetsprocesser och trivs i en koordinerande roll. För att kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett tillfredsställande sätt bör du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du som söker är noggrann och har god förmåga att kommunicera och dokumentera. Vidare ser vi att du besitter en god förmåga att jobba i team och samtidigt har förmågan att driva ditt egna arbete. För att lyckas i rollen är du prestigelös och resultatorienterad. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras från dag till dag, därför ser vi också att du är flexibel och anpassningsbar inför nya utmaningar.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande.

Ansökan: För frågor kontakta Britta Granath, konsultchef, britta.granath@dfind.se, 073-3434624. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Strängnäs

Omfattning: Heltid