Underhållssamordnare Mekanik i Helsingborg

Publicerad:
2018-05-08
Ort:
Helsingborg, Skåne län
Kategori:
Maskin, mekanik & konstruktion
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201147709
Sista ansökningsdag:
2018-05-28
Kontakt:
Karolina Andersson
Telefonnummer:
0705736613
Har du en bred kunskapsbank inom underhållsarbete som du vill bidra med i rollen som Underhållssamordnare på Öresundskraft? Här få du möjlighet att arbeta såväl administrativt som beställare, som praktiskt som utförare för att få möjlighet att behålla händerna i tekniken. Vi söker dig som drivs av att optimera underhållsarbete och göra det så väl fungerande som möjligt ur en planerings-, teknisk och ekonomisk synvinkel.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Då Öresundskraft valt att till största del använda sig av entreprenörer för det praktiskt tekniska arbetet, finns det ett team med Underhållssamordnare som planerar, bereder, fördelar arbetet för dessa entreprenörer samt i vissa fall utför mindre arbeten själva. Du får möjlighet att arbeta på alla anläggningar med underhållsarbeten i befintligt underhållssystem, både akuta, planerade, service, besiktningar och förebyggande underhållsarbeten i samråd med driften. Dina närmsta kontaktytor är övriga kollegor i teamet, anläggningsansvariga, driften samt entreprenörer. Du kommer att vara drivande i att följa upp de beställningar man har gjort, ansvara för dessa samt säkerhetsställa att rätt reservdelar finns tillgängliga på respektive anläggning.

Teamets mål är att styra över verksamheten från avhjälpande underhåll till förebyggande underhåll och på så sätt minimera produktionsstopp. Här blir du en viktig spelare. I det arbetet ingår att vara en förebild i att följa gällande föreskrifter och regler vad gäller miljö, arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet och ekonomi. I förekommande fall kommer du även att fungera som ställföreträdande anläggningsansvarig och samarbeta med dessa för att planera inför revisioner och projekt. I tjänsten kan det förekomma beredskapsarbete, men ambitionen är att arbetet bedrivs på kontorstid.

Kvalifikationer:
För att vara framgångsrik och trivas i tjänsten ser vi att du har 5-10 års erfarenhet av underhållsarbete inom Kraft&Värme, annan processindustri alternativt maritimt underhåll. Du har en eftergymnasial teknisk utbildning, exempelvis som Sjöingenjör eller Energiingenjör eller arbetslivserfarenhet som gett dig motsvarande kunskaper.

Du trivs med många kontaktytor i ditt arbete, har gärna vana av att handla in arbeten genom entreprenörer och tycker om att samarbeta. Vi tror att din erfarenhet gör att du ser på underhållsarbete från ett helikopterperspektiv och att du i det är lyhörd och prestigelös för andras åsikter och synvinklar. Vi ser att du är en trygg beslutsfattare, som har god förmåga att prioritera, planera och bevara lugnet även i mer akuta situationer. Ett genuint tekniskt intresse, samt en god problemlösningsförmåga driver dig framåt i att kontinuerligt lära nytt inom såväl teknik som administration och system.

Du har god datorvana och det är meriterande om du har erfarenhet av något underhållssystem så som Api, Ifs, Amos eller Consultas. Det är även meriterande om du har utbildningar så som Heta arbeten, fallskyddsutbildning och lift- och/eller truckkort.

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Öresundskraft vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Uppdragsgivare: Öresundskraft Kraft och Värme AB

Ort: Helsingborg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-05-28

I denna rekrytering samarbetar Öresundskraft med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson 0705-73 66 13.

Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering

Vi tillämpar löpande urval, så ansök så snart du har möjlighet.

Välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:

Med innovation, nytänkande och bra service gör vi allt för att våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Vi erbjuder smarta produkter, smarta val. Enkla fakturor, enkla svar. Allt i samklang med vår vision om att erbjuda bra, effektiva och hållbara lösningar för en bättre värld. Eller som vi brukar säga: Bra energi. Det är vad vi ger och gör. För mer information besök www.oresundskraft.se och http://braenergi.oresundskraft.se/

Sökord: Underhållsarbete, Underhåll, Mekanik, Underhållssamordnare, Öresundskraft