Uppdragsledande Konstruktör med ambitioner att påverka i Göteborg

Publicerad:
2018-08-14
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Bygg, anläggning & fastighet
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201146381
Sista ansökningsdag:
2018-08-26
Kontakt:
Martina Berg
Framtidens byggnader kräver resurseffektiva lösningar som tar tillvara på både den inre och yttre miljön. I jämn takt med att Göteborg växer, så växer även förfrågan på våra kompetenser inom bärighet, hållbarhet och statiska konstruktioner. Som uppdragsledande konstruktör hos oss får du arbeta inom det område du brinner för. Norconsult är ett medarbetarägt bolag som ger möjligheter att jobba tvärvetenskapligt på riktigt. Hos oss innebär det ett mycket nära samarbete med bland annat geoteknik, arkitektur samt bro & analys. Tillsammans lägger vi grunden för ett lyckat projekt.

Arbetsplatsbeskrivning:
På Theres Svenssons gata 11 öppnar du dörren och välkomnas av vår trevliga reception, du tar vägen om cafét och tar med dig en kaffe upp till 2:a våningen. På väg till Team Konstruktion passar du på att nätverka med några av de 200 kollegorna på huvudkontoret, för hos oss arbetar vi tvärdisciplinärt på riktigt.

Team Konstruktion är ett ungt och jämnt könsfördelat team på Norconsult bestående av 14 konstruktörer. Här råder ett öppet klimat och här har vi roligt tillsammans. Vi är organiserade under affärsområdet Arkitektur & Samhällsplanering som består av 110 medarbetare i Sverige där Norconsult även har konstruktörer i Örebro, Ludvika och Luleå. Beställarna består till största del av kommuner men uppdrag kommer även från entreprenadsidan. Projekten innefattar offentliga byggnader såsom idrottsanläggningar, vårdanläggningar och skolor samt övriga byggnader som industrier, bostäder och kontor. Vår kompetens inom konstruktion är väldigt bred och vi välkomnar både uppdragsledande och handläggande konstruktörer och projektörer.

Kvalifikationer:
Vi välkomnar både civilingenjörer och högskoleingenjörer med minst fem års erfarenhet av konstruktion gentemot husbyggnad. Som civilingenjör är du väl insatt i Eurocode och som högskoleingenjör ser vi det som meriterande med erfarenhet av Revit. Vi är intresserade av både beräkningsansvariga samt projekterande ingenjörer i alla faser under ny- och ombyggnation; förstudie, utredningar och detaljprojekteringar. För att säkerställa en effektiv och säker projektering genomförs de flesta av våra projekt i 3D.

Du är en person som värdesätter ett utvecklande teamarbete i dina uppdrag med såväl kunder som kollegor. Som uppdragsledare visar du en tydlig framdrift i projekten och företräder Konstruktions-teamet i olika sammanhang.

För information:
I den här rekryteringen samarbetar Norconsult med Dfind Science & Engineering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Martina Berg, 072-706 42 32 martina.berg@dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning:
Medarbetarägda Norconsult med 534 anställda i Sverige och 3200 i koncernen är inne i en expansiv fas och är ett av Sveriges konsultföretag inom samhällsplanering och energiförsörjning. Vi är samhällsbyggaren med helhetssyn och har fokus på innovativa, hållbara lösningar. Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta upp enskilda expertkunskaper till en komplett lösning.

Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare: Norconsult AB

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-08-26

Keywords: konstruktion, structural engineering, finita elementmetoden, fem, eurocode, revit