Utvecklingsingenjör till spännande bolag i fordonsbranschen

Publicerad:
2018-12-14
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Fordon & marin
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201187567
Sista ansökningsdag:
2018-12-21
Kontakt:
Lisa Pettersson
Är du intresserad av ett spännande uppdrag i ett ungt, drivet och engagerat team på ett företag med internationella utmaningar och mycket aktiviteter? Vi söker nu efter en erfaren utvecklingsingenjör för ett uppdrag som konsult inom fordonsbranschen.

Arbetsbeskrivning
Din uppgift blir att tillsammans med kund, egna teamet, systerkontoren i Europa samt huvudkontoret i Japan, koordinera, planera och utföra de aktiviteter som erfordras för respektive projekt. Du får vara med och styra både större och mindre uppdrag/projekt med syfte att utveckla världsledande motorer.

Arbetsuppgifter

  • Analysera kundkrav och formulera specifikationer
  • Designa regler- och monitoreringsalgoritmer för kravuppfyllnad
  • Simulera, kalibrera och validera funktionalitet
  • Rapportera resultat, både internt och externt, under projektets alla faser
  • Support av pågående och kommande projekt inom motorutveckling och styrsystem
Vem är du?
Som person är du driven och strukturerad med god koordineringsoförmåga. Du är kommunikativ och med din säljande personlighet bygger du lätt globala relationer som du vårdar väl. Du tycker det är en självklarhet att slutföra och följa upp det di påbörjat. Naturligtvis behärskar du svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör inom maskin, elektroteknik, teknisk fysik eller liknande område, samt har erfarenhet från Matlab och Simulink. Du har också ett genuint intresse för förbränningsmotorer och motorstyrsystem. Tidigare erfarenhet från Engine Management System, EMS, är något vi värderar högt. Vi ser också gärna att du har både praktisk och teoretisk motorerfarenhet. Kanske har du arbetat med modellering, simulering eller mjukvaruutveckling? Erfarenhet av att leda och arbete i projekt är också meriterande.

Ort: Göteborg
Uppdragets längd: initialt ett år, med möjlighet till förlängning
Omfattning: Konsult på heltid via Dfind Science & Engineering
Sista ansökningsdatum: 2018-12-21, urval och intervjuer hålls löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum, ansök därför så snart som möjligt.
För mer information: Kontakta Lisa Pettersson, lisa.pettersson@dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.